Crveni tepih Grammyja: Evo tko je od poznatih i slavnih zablistao na glazbenom spektaklu

Instagram@gisou Dua Lipa, Lady Gaga i Brandi Carlile na dodjeli nagrada Grammy 2022.
Vidi originalni članak
  • Najveće zvijezde američke glazbe okupile su se jučer na 64. dodjeli nagrada Grammy 
  • Osim glazbenih postignuća, mnoge zvijezde zadivile su i svojim modnim odabirima
  • Lady Gaga, Dua Lipa i Olivia Rodrigo samo su neke od pjevačica koje su jučer zablistale na crvenom tepihu

Sinoć je u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu održana 64. dodjela glazbenih nagrada Grammy. Najveće zvijezde glazbene industrije okupile su se na dodjeli koja je prvo trebala biti održana u siječnju, ali je zbog porasta broja zaraženih Covid-19 odgođena i premještena iz Los Angelesa u Las Vegas.

Ove godine ponovno je održana u punom sjaju, pred prepunom dvoranom gledatelja. Na dodjeli su brojne zvijezde poput grupe BTS, Olivije Rodrigo i Lil Nas X i nastupile, a mnoge su i zadivile svojim modnim odabirima koje su prošetale crvenim tepihom.

U nastavku ti donosimo najbolje odjevene glazbenice sa 64. dodjele Grammyja!

Lady Gaga

Nakon čak dva outfita na ovogodišnjim Oscarima, šljokičastog crnog odijela i krem voluminozne haljine od tila, pjevačica i glumica na dodjeli Grammyja pojavila se u crno-bijeloj haljini s potpisom Armani Privé.

U predivnoj retro glamuroznoj haljini, Lady Gaga nosila je kosu podignutu u punđu i široku svjetlucavu ogrlicu optočenu dijamantima.

Olivia Rodrigo

Mlada pjevačica Olivia Rodrigo (19) u svojoj je crnoj uskoj haljini s potpisom dizajnerice Vivienne Westwood nosila nekoliko svjetlucavih choker ogrlica u ljubičastoj boji i dramatične crne rukavice.

Na dodjeli je proglašena za najbolju novu umjetnicu.

Doja Cat

Poznata pjevačica i reperica, Doja Cat na dodjeli Grammyja pojavila se u po mjeri rađenoj Atelier Versace haljini u srebrno-plavoj boji ispod koje je nosila bodi u istoj nijansi. Styling je upotpunila modnim detaljima i make up-om u istoj boji, kao i upečatljivim nakitom.

Dua Lipa 

Dua Lipa također se odlučila za modnu kuću Versace i zablistala u vintage crnoj haljini s trakama i zlatnim kopčama. Nosila je i mnogo zlatnog nakita oko vrata, kao i glomazne narukvice na rukama.

Duga platinasta kosa savršeno se uklopila uz ovaj outfit u kojem je haljina iz 1992. bila u prvom planu.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen za crveni tepih je odabrala boju koja je ove godine preplavila i dodjelu Oscara, a sad i Grammyje – ružičastu. U voluminoznoj pink haljini s volanima modne kuće Nicole + Felicia Couture, po cijeloj duljini izgledala je poput prave princeze iz bajke.

Tiffany Haddish

Poznata komičarka na dodjeli Grammyja nije mogla proći nezamijećeno u predivnoj Prada haljini sa rose-gold šljokicama i velikom mašnom na jednom ramenu. Na Oscarima je također nosila svjetlucavu haljinu, ali u tamnijim nijansama, crnoj i smaragdnoj, dok se ovaj put odlučila za nježniju boju.

Brandi Carlile

Country i rock umjetnica na dodjeli Grammyja nosila je po mjeri rađeno Hugo Boss odijelo sa širokim crnim reverima na sakou. Sako je cijeli bio ukrašen šarenim svjetlucavim kamenčićima kao i hlače na svakoj nogavici sa strane, a Brandi je priznala da se predivno osjeća u odijelu čiji je sako zbog ukrasa težio gotovo 19 kilograma!

Stars Najljepši outfiti i haljine Oscara 2022.: 10 zvijezda koje su dominirale najpoznatijim crvenim tepihom
 

Posjeti Miss7.24sata.hr