Crop topove ne morate spremiti u ormar, nose se i zimi!

Gulliver Image/Getty Images
Crop topovi nisu više rezervirani za ljetnu garderobu, sada ih nosimo ispod zimskih kaputa. Ovaj će odjevni predmet jednako obožavati i punije i mršavije cure jer ističe najtanji dio struka i dodatno naglašava najbolje od ženske figure. Jako je efektan jer vizualno produžuje noge, i skraćuje struk, a odličan je i za kombiniranje jer ga možete nositi uz apsolutno sve. Uz njega ćete izgledati zavodljivo i ženstveno bez da se osjećate previše otkriveno. Od svih povratničkih komada iz 80-ih, uz naravno, traperice visokog struka, ovaj volimo najviše.
Vidi originalni članak

Kendall Jenner i Gigi Hadid nose ga kao sastavni dio casual kombinacija, bez obzira na to koliko nisko padnu temperature, a ovaj IN komad smo u prosincu mogli vidjeti i na pistama, kao i u modnim editorijalima. Dior tako savjetuje da crop top nosim ispod toplih vesta, dok su ga ELFSi stavili ispod moćnog crnog kaputa.

Kako nositi crop top

1. Uz traper

Crop top možete kombinirati uz traper kombinezone i traperice. Pritom, potražite traperice visokog struka, jer crop top voli hlače i suknje visokog struka, a kada već otkrivate kožu, budite umjereni i pazite neka to bude sa stilom. Što se tiče boje trapera, i onaj isprani i onaj tamniji, odlično prolaze, a što se tiče kroja, i skinny i boyfriend cut izgledat će jako dobro.

2. Uz hlače

Ako se odlučite za finije hlače jer želite da vaš look ode u profinjenijem ili poslovnijem smjeru, one neka također budu visokog struka. Pritom odaberite crop top od nekog elegantnijeg materijala, nasuprot pamuku koji je obično rezerviran za ležernije kombinacije.

3. Uz vestu

Efekt senzualne profinjenosti dobit ćete i ako se odlučite za crop top od bijele čipke i nosite ga ispod veste, onako kako to savjetuje Dior.

4. Uz pencil suknju

Ništa ne izgleda tako zavodljivo kao crop top i pencil suknja. ELFSi su se odlučili na monokromatiku i iz ovih komada izvukli najveći mogući postotak elegancije. Sofisticiran look zagarantiran je i kaputom s dodatkom pravog krzna.

5. Uz suknja A kroja

Za potpuni chic efekt, uskočite u lepršavu suknju koja ide u zvono. Na ovu kombinaciju odlično idu visoke pete, ali i tenisice. Isto tako, umjesto crop topa s kratkim rukavima, odaberite onaj s dugim.

Izbora je pregršt, na vama je samo da odabere način na koji ćete nositi crop top, a ako vas je ipak strah za bubrege, ne bojte se obući tanku majicu ispod topa. Prave fashionistice znaju da stil leži u slojevima.

Posjeti Miss7.24sata.hr