Stilistica je studentu Lovri dala super savjet - njegovi outfiti sada su sasvim nešto drugo

Sandra Šimunović
Vidi originalni članak
  • U sklopu projekta Shape of You, miss7 i Answear.hr odabrali su tri čitateljice i jednog čitatelja koji su osvojili stajling u vrijednosti 3.500 kn koje samo za njih odabire stilistica Ivana Pavić
  • Prvi na redu bio je student Lovre za kojeg je Ivana pripremila nešto klasičnije odjevne komade koje će moći nositi godinama
  • Cijeli proces, od samog odabira odjeće i obuće do Lovrinih reakcija, zabilježili smo našom kamerom. Pogledaj rezultat... 

Odabir odjeće u odgovarajućim veličinama, bojama koje pristaju uz ten i krojevima koji pristaju figuri te osmišljavanje stajlinga ne ide svima od ruke. Jednom kad shvatimo kako koji komad odjeće pristaje našem obliku tijela, slaganje outfita i odabir odjeće prestaje biti problem i postaje čisto zadovoljstvo, ali da bismo došli do toga, ponekad nam treba i malo pomoći sa strane. 

Kako bismo dokazali da je svako tijelo prekrasno, miss7 je u suradnji s vodećom online modnom trgovinom Answear.hr pokrenuo projekt Shape of You, u kojem smo sve čitatelje i čitateljice koji muku muče sa spajanjem stajlinga pozvali da se prijave na naš nagradni natječaj i iz prve ruke dobiju niz modnih savjeta, ali bogatu nagradu. Odabrali smo tri čitateljice i jednog čitatelja za koje je stilistica Ivana Pavić odabrala brendiranu odjeću, obuću i modne dodatke u vrijednosti čak 3.500 kn.

Iako dame obično imaju prednost, naš modni izazov je prvi prihvatio Lovre Sablić, student druge godine ekonomije koji je u Zagreb preselio iz rodnog Sinja. Kao i mnogi njegovi vršnjaci, Lovre ima brojne dvojbe kada je u pitanju njegov modni izričaj i nerijetko ne može sam donijeti odluku koju majicu ili jaknu kupiti, pa sa sobom u šoping najčešće povede mamu. No, ovaj put su Lovri u pomoć pritrčali miss7 & Answear.hr koji su mu pružili priliku da obnovi svoju garderobu, te Ivana koja je šoping odradila umjesto njega.

Na Answear.hr nagradni natječaj prijavio se, kako kaže, ''jer se često dvoumi između dva ista odjevna komada te mu je teško odabrati onaj koji mu najbolje pristaje''.

Lovre nosi: jaknu Jack & Jones, pulover Tommy Jeans, hlače Calvin Klein Jeans, tenisice Hoff i kapu Puma - sve dostupno na Answear.hr

Stilistica Ivana Pavić zasukala je rukave i u moru modnih artikala, točnije njih 80.000 s potpisom preko 400 poznatih svjetskih brendova, izdvojila nekoliko komada koji najbolje odgovaraju Lovrinoj figuri, poštujući njegove modne preferencije kada su u pitanju boje.

Lovre nam je priznao da nikada sam ne bi odabrao cargo hlače s potpisom brenda Twinset te se iznenadio kako dobro na njemu izgledaju, dok mu se najviše dopala prekrasna pilotska jakna s potpisom brenda Jack & Jones koja unazad nekoliko sezona ne silazi s modnog trona.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kako se Lovri dopao stajling od glave do pete koji je Ivana za njega odabrala, pogledajte u videu.

Projekt miss7 Shape of You organiziramo u suradnji s web-shopom Answear.hr koji nudi tisuće proizvoda poznatih svjetskih marki. Answear.com postoji od 2011. godine, prisutan je u 8 europskih država te odsad i u Hrvatskoj. Adut ovog web-shopa je jednostavna i brza dostava unutar jednog do dva dana kao i besplatni povrat proizvoda za narudžbe iznad 300 kn te program Answear Club koji ti donosi niz iznenađujućih ponuda! 

Posjeti Miss7.24sata.hr