Crno-bijele kombinacije nisu samo za ziherašice. Pokazala nam je to i ova zgodna mlada prolaznica

Bruno Fantulin/PIXSELL Ulična moda, Zagreb
Vidi originalni članak
  • Kada žele biti sigurne kako su donijele dobru modu odluku, mnoge dame se vode onom da je najbolje odabrati crno-bijelu odjevnu kombinaciju
  • Ipak, ista zna biti i dvosjekli mač te može, ovisno o kombiniranju, djelovati dosadno, bezlično ili čak demode
  • Sjajan primjer jedne nimalo dosadne crno-bijele kombinacije pokazala nam je mlada prolaznica koju smo uočili u središtu Zagreba

Dok su za jedne crno-bijele odjevne kombinacije nepogrešiv klasik, za druge su ziheraški i predvidljiv odabir onih koji se nisu skloni poigrati s modom. Složili bismo se kako je riječ o ziheraškom odabiru, no to ne znači da je on nužno dosadan. Isto tako, odabir crno-bijele kombinacije ne označava automatski da si donijela nepogrješivo odluku.

Ove stavke prvenstveno ovise o odabranim modnim komadima, njihovom materijalu te načinu na koji ćeš ih uskladiti. Primjerice, bijela košulja i crne poslovne hlače pun su pogodak, no spoj crne haljine i bijelih salonki bi ipak mogao djelovati demode.

Ulična moda Urbane komade Splićanka je upotpunila elegantnim dizajnerskim detaljima. Zaslužuje li modnu peticu?

Navedeni zadatak uspješno je odradila mlada prolaznica koju smo zamijetili u šetnji središtem Zagreba. Ona se odlučila na bijeli komplet sastavljen od kratkog topa i lepršavih hlača uz koji je pridodala modne dodatke u crnim nijansama. Riječ je o torbici američkog brenda Guess te lakirane salonke s apliciranim kamenčićima.

Dvije su prolaznice svoje ultramoderne modne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama

Salonke nalik ovima ubrajaju se u trenutno najpopularnije modele cipele na petu. Ako si u svojoj kolekciji poželjela imati jedne nalik ovima obavezno baci pogled na one koje su trenutno dostupne u Zarinoj ponudi po cijeni od 449,90 kuna. Pronaći ih možeš upravo ovdje.

Ulična moda Tako jednostavno, a tako efektno! Prolaznica iz Zadra dokazala je kako je manje uistinu više

Baš kao što je to bio slučaj s modnom kombinacijom prolaznice koju smo nedavno uočili na zadarskim ulicama i ova koju smo danas podvrgli analizu zaslužuje visoku ocjenu, prvenstveno jer sjajno dočarava kako manje uistinu može biti više. Posebno kada je moda u pitanju! Slažeš li se s našom procjenom?

Posjeti Miss7.24sata.hr