Cool modni dodatak Petre Kurtele

Borna Filić/Pixsell
U subotu 23. studenog u zagrebačkom Hypo centru održana je posljednja večer Dreft Fashion Weeka Zagreba. Svoju kolekciju predstavilo je pet dizajnera, a večer je okupila ljubitelje mode među kojima se svojim neobičnim dodatkom isticala glumica Petra Kurtela.
Vidi originalni članak

Glumica koja njeguje zanimljiv stilski izričaj za zadnju večer Dreft Fashion Weeka Zagreb odlučila se za zemljane tonove. Tako je kombinirala tamnosmeđe retro hlače visokog struka i mrkva kroja uz jednostavnu bijelu majicu s natpisom. Remen je dodatno naglasio struk, a u svjetlije smeđoj boji je bio kaput koji je zaokružio styling, baš kao i ruž boje vina koji se odlično uklopio u ovakvu jesensku kombinaciju.

Ipak, za dozu otkačenosti i neočekivanog kolorita bile su zaslužne tenisice. Tamnoljubičasta i plava kombinacija boja dodatno su naglašene uz intenzivno ružičaste vezice koje su unijele notu razigranosti u cjelokupni outfit. Iako na prvi pogled djeluje kao da obuća nema veze s ostatkom kombinacije, Petra je odlično iznijela ovakav styling pokazavši kako maleni, ali upadljivi detalji mogu podignuti i najklasičniju odjevnu kombinaciju.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih posjetitelja...

Posjeti Miss7.24sata.hr