Ove cipele dolaze sa zamijenjivim potpeticama i u sekundi se pretvaraju iz visokih peta u ravne i obrnuto

Instagram @pashionfootwear
Vidi originalni članak
  • Svi volimo kako naše noge izgledaju u visokim petama, no dio koji nam je manje drag je umor u stopalima
  • Haley Pavone osnivačica je brenda Pashion koji nudi cipele sa zamjenjivim potpeticama, a što znači da se svaki model vrlo jednostavno iz cipele s visokom petom pretvara u ravnu cipelu i obratno
  • Od klasičnih salonki i čizmica do trendi sandala njihove cipele dolaze uz razne potpetice u block i stiletto verzijama koje svaki model transformiraju u samo par sekundi

Gotovo da ne postoji žena koja ne voli visoke pete, ili barem to kako naše noge izgledaju u njima. Dio koji nam je u pravilu manje drag je umor u stopalima koji je i glavni razlog mnogima zašto izbjegavaju nošenje visokih peta, pogotovo u situacijama kada znaju da će morati stajati satima. A u prilikama kada je styling zahtjevao visoke pete, svi smo barem jednom negdje u rezervi nosili niže i puno udobnije cipele.

Haley Pavone osnivačica je brenda Pashion koji svojim modelima cipela doskače svim problemima po visokim petama. I ne samo to, samo jedan par njezinih cipela dovoljan je za mnoštvo različitih kombinacija. Ona je naime osmislila cipele sa zamjenjivim potpeticama koje je, kao i same cipele, moguće kupiti zasebno, a što znači da se svaki model vrlo jednostavno iz cipele s visokom petom pretvara u ravnu cipelu i obratno.  

Moda Bijele cipele jedan su od najvećih trendova, vrijeme je da ih prigrlimo. Ovih 15 divnih modela će nas uvjeriti

Na ovu je revolucionarnu ideju došla još davno kada je kao studentica bila frustrirana slabom ponudom udobnih i svestranih cipela s visokom petom, a 2016. napokon je ideju pretočila u stvarnost. Brend je nazvala Pashion, poigravši se riječima 'fashion' i 'passion' te ženama diljem svijeta servirala patentirani dizajn koji im omogućuje da u nekoliko sekundi pretvore cipelu u potpuno drugačiji model. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pashion Footwear ™ (@pashionfootwear)

Jedna od ključnih prednosti Pashion cipela je, kaže Haley, njihova svestranost budući da svaki model nudi dva para cipela u jednom, a što ih čini savršenim odabirom za poslovne žene, ali i sve one koje na kraju radnog dana elegantni model žele zamijeniti nešto  ležernijim. Ist su tako idealne i za žene koje često putuju i koje žele izbjeći pakiranje nekoliko pari cipela.

Moda Tory Burch mokasinke su se vratile u šarmantnom izdanju - pomalo su i balerinke...

Osim što su iznimno praktične, ove su cipele pažljivo dizajnirane kako bi bile maksimalno udobne. Imaju potpornu podlogu i potporu za luk, kao i potplat koji apsorbira udarce, a što pomaže u smanjenju utjecaja na stopala i zglobove pa su odličan izbor za sve žene koje se bore s bolovima u stopalima ili nelagodom kada nose visoke pete.

U ponudi ovoga brenda postoje razni modeli i boje, od klasičnih salonki i čizmica do trendi sandala, a uz to nude mnoštvo raznih potpetica u block i stiletto verzijama po vrlo povoljnim cijenama pa promjenom potpetice u trenu možemo imati potpuno drugačiju cipelu. Nas je ova genijalna ideja apsolutno oduševila!

Posjeti Miss7.24sata.hr