Cipele na punu petu – najbolji izbor

Slavko Midžor/Pixsell
Dug i stresan dan na poslu postaje još duži ako ga provedemo u neudobnim cipelama. Kvalitetne, praktične i udobne cipele glavni su modni dodatak svake poslovne žene.
Vidi originalni članak

Silvia Rusac, sretna dobitnica makeovera „Budi zaposlena sa stilom“ svoj novi par cipela potražila je u trgovini obuće Peko.

„Radni dan zna trajati dugo. Zbog toga je važno da su mi cipele udobne i da me u njima noge ne bole. Visoke štikle ostavljam za večernje izlaske“, objasnila je Silvia koja pretežito na posao nosi balerinke.

Jedan takav par zapao je Silviji za oko. Udobne kožne balerinke ženstvene su i elegantne, no ipak itekako udobne. Dobar odabir su i klasične crne salonke na nižu deblju petu.

„Dolaskom ljeta sve više se prodaju japanke i sandale, a pravi hit su i Pekove trendi sandale u crnoj i pink boji koje su veoma udobne“, objasnili su u Peku.

Upravo taj par isprobala je i Silvia te je ostala oduševljena koliko su lagano i praktične. Kao velika obožavateljica cipela na punu petu, nije mogla odoljeti te je isprobala par modela iz bogate Pekove ponude.

Cipele na punu petu izvrstan su izbor za žene koje ili nisu navikle na visoke potpetice ili moraju biti većinu dana na nogama. Moglo bi se reći da su one uspjela mješavina balerinki i ravnih sandala te visokih potpetica. Pune pete manje opterećuje stopala od cipela s klasičnom visokom potpeticom, no ipak vizualno produžuju noge.

„Od svih modela, jedan mi se posebno svidio. Bila je to ljubav na prvi pogled. Čim sam ih ugledala znala sam da su one idealne“, oduševljeno je komentirala Silvia.

Ubrzo doznajte koji par cipela je Silvia odabrala, a u međuvremenu u galeriji provjerite kako se provela u trgovini Peko...

Posjeti Miss7.24sata.hr