Christie Brinkley hvali mlade modele: Imaju odličan smisao za biznis!

Getty Images
Supermodel iz devedesetih, Christie Brinkley, od Kendall i Gigi zatražila bi savjet za povećanje sljedbenika na Instagramu...
Vidi originalni članak

Jedna od originalnih supermodela iz devedesetih, Christie Brinkley, za InStyle magazin komentirala je današnje manekenke, a itekako je svjesna talenta kojeg imaju modeli poput Gigi Hadid i Kendall Jenner.

- Imam mlađe kćeri koje su u korak sa svime što je trenutno 'in', a i sama imam profil na Instagramu, pa volim pratiti sve i vidjeti što su obukli, kako su napravili frizuru... - kaže Christie.

Rado bi se obratila 'milenijskim' modelima za savjete oko frizure, ali posebno je oduševljena njihovim poslovnim vještinama.

- Ono što me najviše impresioniralo, osim očite ljepote, je činjenica da mađu njima postoji mnogo uspješnih poslovnih žena koje odlično kontorliraju i stvaraju vlastiti brend. Građenje vlastitog brenda ili imidža je jako izraženo u ovoj generaciji i vrlo sam impresionirana svima njima, stvarno jesam - rekla je. - Htjela bi ih upitati za nekoliko savjeta, primjerice kako povećati broj sljedbenika na Instagramu, jer su one sve toliko dobre u tome.

A uzevši u obzir da Kendall i Gigi zajedno imaju preko 60 milijuna Instagram sljedbenika, moramo se složiti da je dobro zaključila.

Posjeti Miss7.24sata.hr