Chic prsluk od odijela omiljeni je komad, naveliko ga nose i naše cure koje prate modu

Instagram @vukusiclara ženski prsluk
Vidi originalni članak
  • Klasični prsluci koji inače dolaze u kompletu s odijelom, ove su proljetne sezone jedan od većih povratničkih trendova
  • Zahvaljujući utjecaju mode 90-ih i popularnosti casual 'poslovnih' outfita, prsluci se nose u najrazličitijim kombinacijama
  • U svoje su ih outfite odlično uklopile i domaće influencerice

Svestran, chic i funkcionalan, tanki prsluk od odijela ovog je proljeća jedan od najtraženijih komada, kojeg influencerice uklapaju u casual, ali i elegantnije kombinacije. Dok prsluk u klasičnom obliku obično zamišljamo kao dio odijela, ovaj jednostavan komad ovog proljeća zamjenjuje razne bluze i topove te ga nosimo samostalno. 

Njegova svestranost ipak omogućava da ga u trenu uklopimo u slojeviti outfit, ispod sakoa ili preko kardigana, košulje ili obične majice. Odjevni komad bez rukava kojeg obično krasi jedan red manjih gumbiju, bio je neizostavan dio mode 90-ih godina, kad su ga it djevojke nosile uz traperice mom kroja ili maksi suknje. Pod utjecajem trendova iz 90-ih, ove sezone njegova silueta dobila je osvježeni i moderni modni look.

Moda U zlatnim lancima i oskudnom topiću Margot Robbie sjala je (doslovno!) na Chanelovoj reviji

Odlično će izgledati u kombinaciji s trapericama svih krojeva, od onih s ravnim nogavicama do onih sa zvonolikim, kao i u kombinaciji trendi maksi suknjama ili midi satenskim suknjama.

U nastavku smo izdvojile 15 odličnih modela!

Prsluci s uzorkom

Prsluci u sofisticiranim tamnim nijansama

Klasičan prsluk u elegantnoj bijeloj boji

Prsluci u pastelnim i zagasitim nijansama

Moda Sezona vjenčanja je otvorena, a ovo su top trendovi kada je u pitanju odabir svečanog stajlinga

Posjeti Miss7.24sata.hr