Chanel oduševio hit kolekcijom

Guliver Image/Getty Images
Grand Palais ovoga puta se pretvorio u umjetničku galeriju u kojoj je predstavljena kolekcija modnih umjetničkih djela s potpisom Chanel. Karl Lagerfeld je ponovno postavio scenografiju prepunu Chanelove simbolike za kolekciju koja je uvjerljivo jedna od najiščekivanijih ove sezone.
Vidi originalni članak

Svim modnim znalcima je poznato kako Karl Lagerfeld svake sezone iznova interpretira klasične Chanel komade i simbole. Ove sezone, više nego prethodnih, laska ženskoj figuri ističući struk, ali i igrajući se skrivača stavljajući čipku na strateška mjesta kao što je trbuh.

Njegove omiljene kombinacije boja, crna i bijela, na proljeće će se kombinirati s ružičastom u svim njenim nijansama – od pink do tamne magente. Spektar boja iznenađuje i zbog žute, indigo plave, zelene i narančaste koje su prisutne tek u akcentima.

Kao i u brojnim kolekcijama za proljetnu sezonu, i u Chanelu je prisutna midi duljina, kao i uobičajeni komadi po kojima je kuća poznata: mala crna haljina, fantastični sakoi i kostimi koji u ovoj kolekciji dobivaju zaigranu notu i otvaraju mogućnost da se pojedini komadi nose odvojeno.

Ono što posebno oduševljava je što je Lagerfeld kreirao kolekciju koja je privlačna, nosiva i trendi bez da odskače od modnog izričaja koji je ova prestižna kuća gradila cijelo proteklo stoljeće. Ovo su komadi koje će u svom ormaru poželjeti svaka trendseterica i kojima je jednostavno nemoguće odoljeti.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr