Cekeri su zakon: nosimo ih i kad nismo na plaži!

net-a-porter.com
Nema šanse da ove sezone nisi primijetila pletene torbe. Ponovno su hit, a ako već imaš ceker spreman za more, možda ti nedostaje jedan za izlaske?
Vidi originalni članak

Da, cekeri su se vratili i to ne samo na plaže. Nose se male, velike, šarene, jednobojne,... Dobile su mali makeover i postale modni dodatak koji svaka trendi cura ponosno pokazuje. Pletena torba, koju volimo zvati ceker, više nije ono što je nekada bila. Ne nosi se više samo na moru već i ne služi samo za ručnik i kremu za sunčanje. Ponosno je nosimo i u uredu, ali i u večernjem izlasku.

S lijeva na desno: Kayu (900 kuna), H&M (150 kuna), Kayu (1000 kuna)

Zaigrane, a strukturirane. Imaju moć pretvaranja svakog outfita u pravi ležerni, ljetni look. Prema tome, bilo da želiš dodati još koji komad svojoj kolekciji za ljeto ili samo tražiš način kako uključiti više ljetnih komada svojim svakodnevnim outfitima - ovo je savršena torba za sve prilike. U nastavku donosimo pletene torbe zbog kojih lagano osjećamo miris mora u zraku i jedva čekamo prošetati po pijesku...

New Look s ASOS-a (235 kuna)

Pletene torbe su ove sezone došle i u mini, večernjoj varijanti i high-street brendovi su apsolutno poludjeli za njima. Na policama naših omiljenih trgovina našle su se neodoljive verzije cekera u koje smo se odmah zaljubili.

Zara (350 kuna i 300 kuna)

Međutim, i nešto jednostavniji modeli kultnog cekera jako će dobro funkcionirati u varijanti za plažu. Klasična neutralna ili crna boja najlakše se kombiniraju s maksi haljinama ili kaftanima za plažu, ali i cekeri u boji će izgledati super stajliš uz tvoj omiljeni jednodijelni bikini.  

S lijeva na desno: Mango (400 kuna), Mango (300 kuna), Zara (130 kuna)

Zabavni modeli cekera dolaze s detaljima poput pompona, resica ili ljetnih motiva, a ako već nemaš ovakav model torbe spreman za odlazak na ljetovanje, pravno je vrijeme da ga uloviš.

S ASOS-a: Pia Rossini (245 kuna) i Chateau (250 kuna)

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr