Casual, svečano i rokerski: IT torbicu godine nosili smo na 3 načina

Instagram @haileybieber
Ova je torbica obilježila StreetStyle modnu godinu, a da i najjednostavniju kombinaciju pretvara u posebnu - uvjerile smo se i same!
Vidi originalni članak

Na kraju svake godine točno možemo sastaviti listu komada koji su obilježili proteklih 12 mjeseci. Neki se komadi jednostavno nose više nego drugi, cure ih kupuju kao lude i svaka trendi Instagram curka ima barem jednu fotku s tim najtraženijim ulovom!

Kako su žene najčešće zaluđene upravo torbicama, obično nam je najteže procijeniti koji je IT komad godine baš na tom području. Međutim, za 2018. nismo imale nikakvu sumnju - to su definitivno Pinko torbice!

Pinko torbica na lancu tako je postala najtraženiji i najobožavaniji StreetStyle model, a zahvaljujući svojem strukturiranom dizajnu, metalnoj kopči i Love me tender natpisu postale su i jedan od najprepoznatljivijih komada na našim ulicama. Ella Dvornik i Olja Vori u svojem ormaru ponosno drže čak nekoliko Pinko modela, a što god da odjenu - ove torbice se jednako dobro uklapaju u svaki outfit!

Dolaze u nekoliko klasičnih boja, poput primjerice crne, crvene, sive i bijele, a svake sezone Pinko lansira i nekoliko šarenijih, limitiranih modela koji u rekordnom roku nestaju s polica!


Da se Pinko torbice stvarno uklapaju u sve kombinacije i outfite, odlučile smo provjeriti i same. U njihovoj zagrebačkoj trgovini u Teslinoj 13 pronašle smo nekoliko modela koji su odmah završili na našoj blagdanskoj wish-listi, a usput smo testirale i kako bi izgledale uz različite odjevne komade i kombinacije.  

Look br.1 

Misliš da uz sportski look torbica na lancu neće funkcionirati? Krivo! Pinkov crveni model savršeno pristaje uz jednu klasičnu crnu parku i obične tenisice. Čak štoviše, ovom smo torbicom podigle kompletni look i učinile ga upečatljivim. Torbicu možeš nositi na ramenu, ali i preko tijela ako voliš imati slobodne ruke. 

Anamaria nosi: Pinko jaknu (4.789 kuna) i Pinko torbicu "Love Simply" (2.319 kuna)

Look br. 2

Casual kombinaciju za izlazak s frendicama u grad ili neformalni outfit za posao savršeno je nadopunila Pinko Love Logomania torbica. Zahvaljujući svojem printu i efektu prugica postigle smo kontrast u odnosu na prigodni crveni pulover, ali je torbica i dalje ostala u prvom planu - jer ova ljepotica to i zaslužuje!

Anamaria nosi: Pinko vestu (1.319 kuna) i Pinko torbicu "Love Logomania" (2.589 kuna)

Look br. 3

Što je ženski ormar bez klasične kožne jakne? Odmah ćemo ti reći da Pinko torbice čine apsolutno savršen spoj s ovim kultnim komadom! Najobičniji bijeli t-shirt i kožnu jaknu savršeno će nadopuniti jedan mini Pinko model koji smo ležerno prebacile preko tijela. Ovaj je look savršen u svako doba godine i svakoj sezoni... a i pravi mali spasitelj u svim onim "nemam što odjenuti" prilikama! 

Anamaria nosi: Pinko majicu (1.319 kuna), Pinko kožnu jaknu (4.799 kuna) i Pinko Mini Love Sport torbicu (2.129 kuna)

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr