Čarobna, ali jeftinija verzija kultne jakne

Zara
Ako jednu stvar vežemo uz Chanel, onda je to ovaj ikonički komad od tvida i ništa nas ne može razveseliti kao pronalazak njegove high-street varijante
Vidi originalni članak

Ako je jedan komad Coco Chanel učinila besmrtnim, onda je to jaknica od tvida! Do dan danas je klasik koji svaka žena želi u ormaru, a prije svega je pojam dobrog ukusa, elegancije i ženstvenosti.  

Prva ju je kreirala Coco, onda ju je Karl Lagerfeld svake godine iznova rekreirao, a na kraju ju je Zara učinila svima dostupnom. Model jaknice od tvida postao je Zarin bestseller i to nas uopće ne iznenađuje. Totalno je šik, nosiva u svim sezonama i totalno savršena za sve traperice, hlače i suknje koje imaš u ormaru. Najgore do svega nam pada odluka da kupimo samo jednu...prije nego se rasprodaju zauvijek (kao što to obično i bude sa svim najboljim komadima ovog high-street brenda). 

Jakna od tvida s bisernim gumbima, 600 kuna

Ali, ovo nije jedini Zarin komad od tvida koji bi lako mogao imitirati Chanelov sako. U novoj kolekciji primijetili smo da je ovaj materijal jako popularan na jaknama i blejzerima. 

Prošarana jakna s izvučenim resama, 550 kuna

S druge strane, neki su komadi čak ukrašeni šljokicama i resicama, a možeš eksperimentirati i s bojama. Crne, bijele i neutralne nijanse dobile su konkurenciju u metalik varijanti, a ako nas pitate i crveni blejzer će se savršeno uklopiti u jesenski ormar svake prave obožavateljice mode. 

Jakna od tvida sa šljokicama, 550 kuna

Sako s resicama, 400 kuna

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr