Čari vatrene crvene haljine: Kopirajte look poznate blogerice

Getty Images
Romantične haljine u boji ljubavi dizajneri ove sezone obožavaju, a blogerica Lala Rudge nosi crvenu kožnatu s potpisom Louisa Vuittona
Vidi originalni članak

Poznata blogerica Lala Rudge na pariškom Tjednu visoke mode izgledala je neodoljivo s odmakom od klasičnog stila u kojem je obično možemo vidjeti. Lala nosi kožnatu crvenu haljinu i upečatljivu torbicu s potpisom Louisa Vuittona. Minimalistički nakit savršeno se uklopio u cijeli styling, koji definitivno iskače iz mase.

Osim što smo seksi haljine u ovoj vatrenoj boji vidjeli na pisti Louisa Vuittona, i kralj klasike Ralph Lauren poigrao se s nijansama crvene. Jednostavna haljina s tankim naramenicama i dubokim dekolteom sve je što vam ovog ljeta treba, a kako su ovakve slip haljine “it” model sezone, i dućani high street brendova prepuni su divnih haljina u kojima ćete htjeti provesti ljeto.

Ako trebate jednu koja se može nositi od jutra do mraka, od plaže do večernjeg izlaska, slip haljina pravi je odabir. Kožnati model kakav nosi Lala ipak ostavite za posebnije prilike ili večernje izlaske, posebno ako još ima i detalje poput cvjetova kao ova njezina. 

Posjeti Miss7.24sata.hr