Cargo hlače na elegantan način trenutačno su najpoželjniji fashion look

Instagram @emilisindlev cargo hlače na elegantan način
Vidi originalni članak
  • Iako su s modelima padobranskih hlača, vladale casual lookovima, cargo hlače mogu biti i iznenađujuće chic
  • Veliki povratak ovog modela popularnog tijekom 2000-ih traje već neko vrijeme, a sad ih fashionistice uklapaju i u elegantne outfite
  • Elegantni modeli cargo hlača našli su se i u dizajnerskim kolekcijama za proljeće/ljeto 2023.

Cargo hlače već nekoliko sezona ponovno osvajaju svojom opuštenom siluetom koja dopušta kombiniranje na razne načine. Veliki džepovi po kojima su prepoznatljive i dalje su najpoznatija odlika cargo hlača koje su se od 2000-ih stilski izmijenile pa sad dolaze u satenskim verzijama, jarkim bojama ili u varijanti od trapera.

Uz to, ovaj nostalgični trend modne trendseterice sad nose i u elegantnim modnim kombinacijama, ne više samo u udobnim, casual.

U nastavku donosimo primjere kako postići elegantan look s cargo hlačama!

Statement cargo hlače

Par statement cargo hlača spasit će situaciju kad ne znamo što odjenuti za izlazak ili večeru. Ostatak kombinacije može biti vrlo jednostavan, uz neutralni gornji dio i minimalistički model cipela, budući da će statement cargo hlače u neuobičajenoj boji ili materijalu privući svu pažnju.

Matching outfit

Koordinirani setovi u kojima su donji i gornji dio izrađeni od istog materijala te u istom stilu, savršeno su rješenje za poslovni outfit, a uz dodatak upečatljivih modnih dodataka lako se mogu pretvoriti i u outfit za večernji izlazak.

Nova verzija cargo traperica

Cargo model hlača i traper spojeni su u ovim upečatljivim modelima koje možemo kombinirati uz visoke ili niske cipele, no u svakom slučaju, cargo krojem, traperice će dobiti dozu elegancije.

Moda 6 modela hlača koje treba isprobati jer će ove godine diktirati trendove

Klasični modeli cargo hlača uz dodatak vibrantne boje

Klasični modeli cargo hlača uvijek su dobar i siguran odabir, koji možemo podići chic gornjim dijelom u jarkoj boji te unijeti živosti u look s maslinasto zelenom ili bež bojom cargo hlača.

Voluminozni modeli cargo hlača

Cargo hlače prije svega su poznate po udobnosti koju pružaju tijekom nošenja, stoga možemo izabrati i voluminozni, prostrani model koji nam jamči udobnost i kombinirati ga uz elegantnije komade.

Cargo hlače s vezicama

Osim džepova, 'uniformni' dodatak koji cargo hlače često imaju su i vezice na rubovima nogavica, kojima možemo mijenjati siluetu naših cargo hlača po potrebi. 

Odvažno izdanje Sako ok, kožne hlače ok, ali top kakav nosi pjevačica ne bi odjenulo puno žena

Posjeti Miss7.24sata.hr