Cannes 2022.: Od Julianne Moore do Eve Longorie, tko nosi najljepšu haljinu festivala

Pixsell/Press Associated
Vidi originalni članak
  • Jučer je počeo filmski festival u Cannesu, 75. po redu. Prije filmskih projekcija, naravno da nas je zanimalo tko je što odjenuo za svečano otvorenje festivala
  • Dame su blistale na crvenom tepihu, ali i snimale svoje večernje toalete u drukčijem, privatnom okruženju
  • Naravno, bilo je tu haljina apsolutno za pohvalu, ali i onih oko kojih će se lomiti koplja, kao i uvijek

Ima li ijedna haljina na crvenom tepihu koju netko ne hejta? Nema, naravno, čak i kad je modni stručnjaci nahvale, naći će se netko kome je bez veze. Razliku neće napraviti niti ovaj, 75. Filmski festival u Cannesu koji je jučer otvoren. Muškarci su bili dosljedni u smokinzima, no zato su si glumice mogle dati oduška. I učinile su to. Izdvojili smo nekoliko najatraktivnijih svečanih toaleta iz filmske Meke na azurnoj obali. No to je tek početak. Jer, Cannes je tek počeo...

Meryem Uzerli

Naša stara znanica Hurem ili službeno tursko-njemačka glumica Meryem Sarah Uzerli koju je prolslavila uloga u turskoj sapunici Sulejman Veličanstveni odjenula je Yanina Couture "anđeosku" haljinu. 

Deepika Padukone

Deepika Padukone, zvijezda hindi filmova i jedna od najbolje plaćenih glumica u toj zemlji nosi, prikladno, stilizirani sari. Verziju sa šljokicama potpisuje brend Sabyasachi.

Katherine Langford

Australska glumica (možda je se sjećaš iz Netflixove serije 13 reasons WHY?) doslovno je blistala, i jače od Deepike, u sjajnoj srebrnoj dugoj haljini sa šljokicama i velikom mašnom na leđima (straga je prekrasna). Dijazner? Prada.

Julliane Moore

Genijalna Julliane Moore odjenula je crnu elegantnu balsku haljinu Bottega Veneta. Jednostavnost haljine dopuštala je raskošniji nakit pa je glumica odabrala upečatljivu ogrlicu i prsten iz istog seta s Bulgari potpisom.

Eva Longoria

Eva Longoria nosila je haljinu Alberte Ferretti. Inače, ako si strastvena pratiteljica mode s Canneskog festivala, možda znaš da američka glumica ovdje redovito dobiva pohvale za svoje toalete. Drukčije nije ni s ovom lepršavom crnom kreacijom. 

Tallia Storm

Eh, ovo je zasigurno jedna od onih haljina oko kojih će se dići puno buke, a mišljenja se suprostavljati. Nekima je super, nekima drukčija, otkačena (svakako jest!), a nekima užasna. Inače, britanska pjevačica i Tv osoba pronašla ju je u Yanina Couture kolekciji.

Rossy de Palma

Španjolska glumica koju smo gledali u brojnim Almodovarovim filmovima ove godine predsjedava žirijem u Cannesu. Nije se odlučila za klasičnu večernju haljinu već kratku haljinu-sako koju potpisuje Saint Laurent by Anthony Vaccarello i pokazala je lijepe noge.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rossydpalma (@rossydpalma)

Blanca Blanco

Ili zablistaj ili idi kući - jedna je od poznatijih izjava američke glumice Blance Blanco. Pa... da bi zablistala za sinoćnje svečano otvorenje odlučila se za ljubičastu zebra haljinu.

Rebecca Hall

Jedan od svakako najboljih stylinga jučerašnjeg otvorenja. Rebecca Hall odabrala je glamuroznu Guccijevu haljinu živih boja, ružičasta i crvena se divno stapaju, s umjetnim dijamantima i statement viseće naušnice. Ruž je bio u crvenoj boji haljine. 

Lori Harvey

Manekenka Lori Harvey odabrala je raskošnu žutu haljinu s potpisom Alexandre Vauthier iz Haute Couture kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine. Prekrasna manekenka čitav je styling upotpunila impresivnom Messika ogrlicom te i izborom prstenja koje se nadovezalo na detalj broša na njezinoj haljini.

Frédérique Bel

Francuska manekenka i glumica na crvenom je tepihu zasjala u plavoj kreaciji s potpisom Yanina Couture. Haljina nježnih nijansi dobila je na wow efektu zahvaljujući detaljima u vidu odvažnog perja i većih kristala koji krase rub i gornji dio haljine. Naušnice i ogrlica s potpisom Helene Joy dovoljno su decentne te su na pravi način bile točka na i ovom sjajnom izdanju za crveni tepih.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr