Jesmo li na C&A ili Chanelovoj web trgovini? Ovu jaknicu od tvida neobična kopčanja kupujemo s 50% popusta

C&A Foto: C&A, sako (29,99 eura)
Vidi originalni članak

Modna kuća Chanel poznata je po mnogim komadima, ali jedan od najprepoznatljivijih su svakako sakoi odnosno jakne od tvida s uočljivim zlatnim gumbima. I dok su neko vrijeme bili čak i antitrend, rezerviran za imućnije dame u određenim godinama, posljednjih godina su komad koji se masovno pojavljuje u uličnoj modi. Naravno, zahvaljujući sve većem broju high street trgovina koje proizvode svoje verzije Chanelovih jaknica od tvida. U prošloj je sezoni, na primjer, Mango prednjačio s prekrasnim modelima.

Zbog čega nam se i dogodilo da se zapitamo jesmo li ušli u C&A web trgovinu ili Chanelovu. Jaknica u Chanel stilu našla se na C&A web trgovini i to snižena za 50% - početno je cijena bila 59,99 eura, dok joj je sada 29,99 eura. 

Od materijala koji podsjeća na tvid, s uočljivim zlatnim gumbima, ova jakna je prepuna detalja koje i luksuzni brend koristi u svojim modelima. Zanimljiv detalj je dvostruko kopčanje, ali na koso krojenom prednjem dijelu, zgodan dodatak klasici. Iako će dobro izgledati i otkopčana, mislimo da njezina čar upravo u strukiranom kroju koji ističe figuru i stvara ženstveniji izgled. Uz nju ćeš morati nositi uže majice, kao i one modele bez dodatnih detalja jer je jakna sam po sebi veoma upečatljiva. 

C&A jakna dolazi u kombinaciji nekoliko boja, iako bijela boja prevladava, sivi i smeđi detalji su vidljivi u tkanini što ju čini i laganom za kombiniranje. Možemo ju zamisliti u kombinaciji s tamnim trapericama i čizmama na visoku petu u smeđoj boji - jednostavan, ali efektan izgled za posao. C&A chanelasta jakna dolazi u veličinama od 34 do 48, što je veliki raspon i mislimo da će svaka djevojka pronaći svoj broj. Ali požuri, dok ih još ima na stanju jer predviđamo da bi se mogla brzo rasprodati.

Moda Ovaj divan kardigan iz nove C&A kolekcije dolazi u čak 4 boje - kao stvorene za jesen

Posjeti Miss7.24sata.hr