C&A ima veliko sniženje, a ovu satensku slip suknju u 4 boje lovimo za smiješno malo novca

C&A
Vidi originalni članak
  • Lov na najbolje prilike se zahuktava, sve više modnih brendova kreće sa sezonskim sniženjima pa tako i C&A
  • U mnoštvu odličnih komada mi smo se zalijepili za ovu satensku slip suknju, kao komad koji je popularan i koji možemo nositi cijele godine - i zimske kombinacije sa satenskom suknjom funkcioniraju
  • U ponudi po vrlo prihvatljivoj cijeni su 4 boje iste satenske suknje - i u svakoj izgleda sasvim različito. Razmišljamo da kupimo više od jedne...

Slip suknja jedan je, (ili bi mogla biti) od ključnih komada u našem ormaru. Koji se podjednako nosi u hladnijoj sezoni jer tako volimo njezinu glatkoću, sjaj i seksepil da ignoriramo što je tanka, a čini i prekrasan kontrast debelim džemperima i oversize sakoima. Jednako tako, a i prirodnije je, nosimo je u toplim mjesecima kad nam onako lagana olakšava život.

O satenskoj slip suknji neće se pisati kao o hit komadu i neće iskakati iz svakog naslova u modnoj rubrici. Taj je hype doživjela prije nekoliko ljeta, a odonda se čvrsto ustoličila kao nezaobilazni ljetni komad. OK, ne doživljavamo je još kao istu bijeloj ljetnoj haljini ili lanenim hlačama, ali prognoziramo da će zauvijek ostati nama tako drag dio modnog ljeta. Pa kako nas onda ne bi razveselila ova ponuda?

Naime, u C&A trgovini počelo je veliko sniženje. Za razliku od sezonskog popusta u Mangu o kojem smo pisali prije nekoliko dana, C&A web je u prvi plan stavio zimske komade. Stvarno ih je mnogo, od kaputa i jakni do džempera i dobar su ulov ako sad imaš volje kupovati zimsku robu. Mi smo ipak radije pregledali odjeću koju možemo kupiti i nositi odmah i pritom se zaljubili u ove četiri ljepotice. Zapravo, u jednu ljepoticu u četiri boje.

Pogodi koja se prva rasprodala? Naravno da je riječ o najtraženijoj boji suknje ove godine općenito.

Zelena C&A satenska suknja (19,99 eura)

Bijela C&A satenska suknja (19,99 eura)

Roza C&A satenska suknja (19,99 eura)

Crna C&A satenska suknja (19,99 eura)

Posjeti Miss7.24sata.hr