Bradavice na sunce

Instagram/Nives Celzijus
Naljepnice koje pokrivaju bradavice nisu neka novost. Odlično su rješenje za majice i haljine otvorenih leđa. No najnoviji su trend naljepnice s efektom umjetnih bradavica!
Vidi originalni članak

Nećemo se zavaravati bradavice koje se naziru ispod majice oduvijek su bile užasno seksi. Još ih je privlačnijim činilo to što su bile svojevrsni tabu u drušvu. Iako je takav prizor gotovo svima bio jednako privlačan dobar dio društva žestoko bi osudio isti. Danas sve više žena s javne scene, blogerica, pjevačica, manekenka ili influencera objeručke prihvaća ovaj trend i ponosno pokazuje sve čari. Prozirne haljine ove su sezone veliki trend a rijetko se tko potrudio sakriti sve ono ispod nje. Sjetimo se samo spektakularne prozirne Dior haljine koju je nosila Bella Hadid.

 

Da je trend još jednom stvorio dobar biznis potvrđuje brend "Just Nips" koji prozivodi naljepnice s lažnim bradavicama. Prozivod dolazi u nekoliko nijansi kao i veličina tako da će većina žena lako pronaći pravi za sebe. Do sada su bile dizajnirane za nošenje spod grudnjaka, ili haljina no najnoviji izum su one vodootporne koje možete nositi čak i ispod najtanjeg badića i nitko neće primjetiti da je riječ o nečem umjetnom. Vlasnica tvrtke naglašava kako i ovaj biznis ide i bolje od očekivanog te kako primaju naruđbe iz cijelog svijeta. 

Koliko se god ovaj trend nekima činio apsurdan on je daleko od toga.  Prava snaga umjetnih bradavica nije u seksi fotki za instagram kao ni privlačenju pozornosti na plaži. Preživjeli od raka dojke pravi su pobjednici kome je ovaj proizvod zapravo namjenjen i kojima on znači puno više od "trenda". To je potvrdila i Molly Borman vlasnica tvrtke. Kako bi podržala borbu s rakom dojke u pregovorima je da svaki proizvod u sebi sadrži upute za samopregled dojke. Bravo!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr