Borovo predstavlja liniju šarmantnih i udobnih tenisica

Promo
Obožavamo kada kvalitetne hrvatske firme naprave proizvod u kojega je teško ne zaljubiti se. Baš takav sada ima i Borovo u svojoj limitiranoj kolekciji THE BIG BLUE!
Vidi originalni članak

Tko kaže da nije, laže - tenisice su komad od kojega je teško odvojiti se ljeti. Šalu na stranu, ali udobniju i praktičniju obuću je teško pronaći. Naravno, uz udobnost želimo i da su slatke, ipak volimo izgledati dobro! Vjerovala ili ne, sve ove stavke Borovo je spojio u jedno i predstavio nam limitiranu ediciju šarmantnih tenisica imena THE BIG BLUE.

Ova preslatka kolekcija sastoji se od četiri modela tenisica u dvije boje, bijeloj i crnoj. Ono što nas je osvojilo na prvu su divne satenske vrpce umjesto klasičnih vezica, kao i sam oblik tenisica, pa tako možeš birati između klasičnih zaobljenih i edgy verzije, one koje idu malo u špic. Posebnost tenisicama daju i sasvim ručna izrada i prirodni materijali, što znači da se stopalo u ovim tenisicama neće znojiti. Cijena tenisica je 449 kn.

Iz Borova kažu kako je ova kolekcija namijenjena ženama koje vole udobnost i biraju opušteni stil odijevanja, ali moramo nadodati da je apsolutno i za curke koje žele dašak luksuza u sivoj svakodnevici. miss7 lajka!

Posjeti Miss7.24sata.hr