Borovo ima bajkerske čizme - ali gumene, idealne za kišno vrijeme. Visoki model je još i na popustu!

Borovo
Vidi originalni članak
  • Niske temperature, ali ponajviše kiša koja nas već drugi dan zaredom ne ostavlja na miru, natjerali su nas na značajnu promjenu garderobe
  • Ovdje prvenstveno mislimo na obuću jer smo iz sandala i natikača, preko noći uskočili u čizme 
  • Za ovakvo, ekstra kišno vrijeme, idealne su gumene čizme s kojima nema straha od mokrih nogu. Upravo takve smo pronašli u Borovu, ali u, za gumene čizme, neuobičajenom, bajkerskom modelu
  • Pročitaj također: Bajkerske čizme ove godine nosimo u totalno ženstvenim kombinacijama - i to izgleda precool

Iako se još uvijek, kalendarski, nalazimo u ljetu, slobodno možemo reći kako nam je jesen (na radost mnogih) konačno stigla. Značajni pad temperature i kiša koja pljušti već drugi dan zaredom potaknuli su nas da s dna ormara izvadimo odjeću dugih rukava i izvučemo, već pomalo zaboravljene, čizme. Kod čizama nam je trenutno najvažnije da su vodootporne tako da, bez straha od mokrih nogu, možemo ići gdje god nas dan odnese, ali nam je itekako važno i da su trendy te da odgovaraju svakom jesenskom outfitu. 

Svim tim zahtjevima je uspješno doskočio omiljeni domaći dućan - Borovo u čijoj smo ponudi pronašli cool bajkerske čizme koje, ne samo što su stylish, već su i vrlo praktične jer su u potpunosti načinjene od gume. 

Ovdje se radi o niskim bajkerskim čizmama koje sežu tek malo iznad gležnja i na kojima se, za odvažni bajkerski look, nalazi debeli srebrni lanac te remenčić sa srebrnim zakovicama i srebrnom četvrtastom kopčom. Kao što smo već rekli, ove su čizme u potpunosti napravljene od čvrste gume što je prilično neobično za ovu vrstu čizama s obzirom na to da smo navikli da su one uglavnom napravljene od kože. No, ne bunimo se niti malo jer s njima možemo biti sigurni da će nam noge ostati u potpunosti suhe čak i ako stanemo u najveću lokvu. 

Ove Borovo čizme će se odlično slagati s brojnim odjevnim komadima koji ne moraju nužno biti u bajkerskom stilu. Već ih zamišljamo u kombinaciji s balonerom, skinny trapericama, ali i minicama ispod kojih ćemo odjenuti najlonke u nude ili crnoj boji. 

Ove čizme dolaze samo u crnoj boji te u odličnom rasponu veličina koji seže od 36 pa sve do 42. Cijena im iznosi 44,95 eura, a kupiti se mogu putem Borovo web shopa, ali i u Borovo fizičkim trgovinama. No, osim ovih, niskih čizama, u Borovo ponudi smo pronašli i sličan model u visokoj verziji koji se, od niskih, razlikuje po tome što nema lanac. Također, važno je naglasiti kako su ove čizme trenutno na popustu pa je tako njihova cijena s 39,95 snižena na 31,96 eura. 

Posjeti Miss7.24sata.hr