Bollywood u H&M-u? Dizajnerica Anamika Khann napravila je tako maštovite komade kakve H&M dugo nije imao

H&M H&M x Anamika Khanna
Vidi originalni članak
  • Nakon rasprodane dizajnerske kolekcije H&M x Rokh , predstavljena je sljedeća suradnja popularnog modnog branda: H&M x Anamika Khanna 
  • Nakon što pogledaš o kakvoj je kolekciji riječ, vjerojatno ćeš si zapisati datum izlaska, jer će ovi komadi zasigurno brzo nestati s polica
  • Pripremi se za kupovinu doista cool svilenih kompleta

Uz partnerstva sa širokim spektrom dizajnera – od luksuznih marki poput Stelle McCartney, do neovisnih dizajnera sa sjedištem u Aziji, poput Rokha, H&M se oduvijek ponosio time što luksuz čini dostupnijim putem ovih ekskluzivnih kapsula. Nakon slavljene suradnje s indijskim dizajnerom Sabyasachijem Mukherjeeom 2021. godine, ova kolekcija s Anamikom Khannom označava drugu kolaboraciju maloprodajnog diva s indijskim dizajnerskim brendom.

Najpoznatija po spajanju tradicionalnog indijskog tekstila i tehnika sa zapadnjačkom siluetom i krojenjem, Anamika je osnovala svoj brend 1998. godine i ubrzo postala jedna od najomiljenijih dizajnerica u Indiji. Bila je također prva indijska dizajnerica s internacionalnim brandom, a njene kreacije jako su popularne u Bollywoodu. 

U ovoj suradnji s H&M-om, Anamika, koju se češće povezuje sa stvaranjem luksuzne odjeće za vjenčanje, prenosi svoj talent za tradicionalne krojeve i izradu uzoraka na ležernije modele. Pretpostavlja se da će se cijene kretati od oko 40 eura za par naušnica do 130 eura za kaftan.

„Uvijek sam osjećala da se indijska moda gubi kada ju tumači ostatak svijeta. Često se naša moda – u smislu kulture, nasljeđa zanata i tekstilnih vezova – smatra nošnjom ili nedovoljno nosivom i modernom. Stvari su se jako promijenile, a ova kolekcija s H&M-om omogućuje mi da uzmem nešto indijsko i učinim to globalnim i suvremenim“, izjavila je dizajnerica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M (@hm)

S obzirom na trenutačnu popularnost odjeće s upečatljivim printevima, sigurni smo da će se impresivni svileni kompleti brzo rasprodati. Također nam se jako sviđa nakit s grozdovima zlatnika, ali pogledaj sama još neke komade u nastavku i pripremi se za kupovinu! 

Kolekcija H&M x Anamika Khanna u trgovine stiže 5. rujna.

Moda Chloé jesen vidi u haljinama od šifona s volanima: H&M već nudi slične modele po odličnim cijenama

Kaftan 

Naušnice 

Košulja

 

Hlače 

Blazer 

Torbica

Sarong suknja

Ovratnik s resama

 

Naušnice 

Moda H&M-ova haljina s mašnama dolazi u 4 boje i uzorka i po odličnoj cijeni: mogla bi biti hit

 

Posjeti Miss7.24sata.hr