Bojana Gregorić je dokazala da bijeli outfiti nisu samo za ljeto, a i odabir tenisica uz slip suknju je odličan

Instagram @bojana.g.v Foto: Instagram @bojana.g.v
Vidi originalni članak

Iako je, kao it boja jeseni, najavljena bordo i sve njene varijacije, naša glumica Bojana Gregorić Vejzović odlučila je zanemariti sve što govore trendseteri i na samom početku jeseni prošetati u, od glave do pete, bijelom outfitu čime je pokazala kako ova boja nije rezervirana samo za ljetne dane. Osim što nije slijepo slijedila trendove kada je riječ o odabiru boja, nije se previše obazirala niti na pravila o kombiniranju komada raznih stilova što je rezultiralo jako vješto iskombiniranim komadima romantičnog i sportskog stila. 

Naime, Bojana se za ovaj outfit odlučila na kombinaciju duge, romantične slip suknje u prljavo bijeloj boji i bijelog džempera iz prijašnjih Mango kolekcija koji na samim rubovima ima debele pruge u jarko crvenoj i tanke pruge u tamnoplavoj boji zbog čega djeluje pomalo sportski i čak nas malo podsjeća na tenniscore stil. Da bi sve bilo još zanimljivije i kako bi outfit dobio otkačeniju notu, Bojana je veliki V izrez ovog džempera povukla skroz na jednu stranu i time otkrila rame i dio ključne kosti na kojoj možemo primijetiti vrlo suptilnu zlatnu ogrlicu. 

S crvenim detaljima, Bojana nije stala samo na džemperu već ih možemo primijetiti i na vrlo popularnim Puma tenisicama za koje ne bismo očekivali da će tako dobro pristajati uz slip suknju, a za koje se predviđa da bi s trona mogle svrgnuti i obožavane adidas Samba modele. Cijeli su outfit dodatno zaokružile i crvene oversized sunčane naočale koje nalikuju na ekscentrične Alexander McQueen modele te crvena kožna torbica sa srebrnim lancem domaćeg brenda MalaGbag čije torbice Bojana i inače rado nosi. Kombinacija za čistu peticu!

Posjeti Miss7.24sata.hr