Bijele tenisice nisu više najjači trend - ove dvije boje sve su popularnije

Shutterstock Bijele tenisice više nisu u modi
Vidi originalni članak
  • Općenito je poznato da su bijele tenisice pravi klasici
  • Međutim, fashionistice će 2022. godine nositi dvije vrlo specifične boje kada su udobne tenisice u pitanju
  • Dakle, tenisice 2022. godine imaju ove dvije boje…

Tenisice su, baš kao i par cipela s visokom petom, par čizama i par gumenih čizama, dio osnove u ormaru za cipele. Najpopularnija (ne)boja je često bijela. Tenisice u bijeloj boji mogu se divno kombinirati sa svime. Međutim, bijeli modeli su već godinama u vrhu trendovskih tenisica: vrijeme je da se to promijeni. U 2022. godini sve ćemo češće vidjeti dvije druge boje na sportskoj obući. A to su…

1. Siva

Sa sivim tenisicama ne možeš pogriješiti - kao ni s bijelim. Siva je prava osnovna boja i stoga se može kombinirati sa svakim staylingom. Nije važno je li šaren ili jednobojni, sive tenisice zajamčeno su savršen dodatak. Osim toga, sive tenisice također su izvrstan dodatak ljetnim haljinama. Daju cjelokupnom izgledu djelić sportskog duha i nonšalantnosti. Pssst: sive tenisice trend brenda New Balance osobito su popularne kod fashionistica.

Primjeri: Nike (969,0 kn), New Balance (565, 90 kn), adidas (899,00 kn)

2. Zelena

U 2022. godini nisu popularne samo torbice u svim aspektima zelene boje, nego se i tenisice raduju ovoj maloj nadogradnji boje. Dvobojni modeli u bijeloj i zelenoj boji jednako su popularni među fashionisticama kao i jednobojne tenisice. Ova boja daje svakoj odjeći svježinu i privlači pogled na stopala. Stoga, želiš li si ove godine nabaviti nove tenisice, razmisli i o modelima u veseloj zelenoj boji. Pssst: i fashionistice vole nositi tenisice u tri ili četiri boje, ali zelena je obično jedna od njih.

Primjeri: Bershka (119,90 kn), Mango (449, 90 kn), Zara (299,90 kn)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr