Bijele tenisice lako je ukomponirati u zimske kombinacije - evo kako ih nose naše influencerice

s.Oliver
Vidi originalni članak
  • Donedavno je vladalo pravilo da su bijele tenisice rezervirane samo za tople i sunčane mjesece
  • Domaće stylish cure su pokazale da je to još jedno od pravila koje je otišlo u zaborav
  • One se sad super kombiniraju uz sve vrste jakni i kaputa, a stajlinzi izgledaju bolje no ikad

Bijele tenisice su jedan od onih klasičnih komada koje svaka od nas ima u ormaru. Devedesetih godina one su bile 'must have', a zatim je došlo zatišje i njihovu ulogu su preuzele tenisice drugih boja, no posljednjih godina bijele tenisice vratile su se na velika vrata i kako nam se čini, još dugo će se zadržati na tronu trendova. One više nisu rezervirane samo za sportske kombinacije pa ih sve više viđamo i uz elegantnije outfite. 

Zimski trendovi Tenisice rado nosimo i zimi, a ovo su najpoželjniji ovosezonski modeli od 180 do 450 kn

Instagram, koji nam često posluži i kao modna inspiracija, pun je kombinacija baš s ovim modelom obuće pa smo odlučili izdvojiti neke kombinacija domaćih cura koje su nam zapele za oko. Jelena Marinović na svom je profilu pokazala kako bijele tenisice mogu izgledati super uz sportsku jaknu, ali i klasični kaput. Ona ih voli kombinirati uz majice na prugice te hlače ili traperice visokog struka. 

BAŠ DOBRO! IMAMO IDEJE KAKO NOSITI JEDNE HLAČE U PET RAZLIČITIH KOMBINACIJA

Your browser doesn’t support HTML5 video

Paula Sikirić koja stoji iza profila Paulasik ovaj model obuće bira kako bi smirila naglašenu odjevnu kombinaciju. Brineta ih kombinira uz bunde i kapute u bojama te uzorke kao što su karirano i/li leopard. U svakom slučaju ovaj trik nam je stvarno super. 

Pamela Smoljanić na Instagramu je poznata po svom profinjenom i elegantnom stilu u koji se super uklapaju i tenisice. Tako smo mogli vidjeti kako ih je zgodna Pamela kombinirala uz kratku i raskošnu bundu te kožnate hlače, ali i nešto opušteniji look s trapericama i kaputom pepita uzorka.

I Dorin Lucija Zelenika voli bijele tenisice te ih može uklopiti u svaku kombinaciju. Odabrala ih je i uz bijelu vunenu haljinu i klasičnu bundu, ali i uz sive traperice i kratku puf jaknu koja se isto vratila u modu posljednjih sezona. U svakoj od ovih kombinacija bijele tenisice su se toliko dobro uklopile da ne možemo ni zamisliti neki drugi model obuće.

Dora Predojević mnogima je postala stilski uzor zbog svog odličnog kombiniranja modnih komada. Ona nam je pokazala kako možemo kombinirati glomaznije, ali i one elegantnije tenisice. Robusnije je odabrala za sportsku varijantu s trapericama i bomber jaknom od runa. Elegantniji model je spojila uz dolčevitu, crne traperice te nježno rozi karirani kaput.



POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

Your browser doesn’t support HTML5 video


 

Posjeti Miss7.24sata.hr