Bijele košulje su sve samo ne dosadne, donosimo neklasične modele ovog modnog klasika!

Instagram @tamara Foto: Instagram @tamara
Vidi originalni članak
  • Bijela košulja bezvremenski je komad i zajednički nazivnik svih stilova - zato gotovo da nema ormara bez bijele košulje
  • Najpopularnije su svakako bijele košulje klasičnog kroja, strukirane ili oversize, no ovaj komad mijenja lice na sto načina!
  • Donosimo modele bijelih košulja koji su posve drukčiji!

Bijela košulja, modni klasik koji nikad neće otići u zaborav, jedan je od temeljnih dijelova basic kolekcije svake garderobe, a zbog svoje jednostavnosti iznimno je prilagodljiv komad, čak i u svojim neklasičnim varijantama.

Upravo smo takve odlučile potražiti danas kako bismo se odvojile od najčešćih varijanti strukiranih ili oversize bijelih košulja, kojih zasigurno imamo više komada u ormaru. Bijela košulja doista je sve samo ne dosadna, a u dizajnerskim i high street kolekcijama ima i mnoštvo baš posebnijih modela koji 'običnu' bijelu košulju zapravo pretvaraju u statement komad, zanimljivim krojem i siluetom, materijalima i teksturom te ukrasnim dodacima.

Moda Ova elegantna bluza od najfinije tkanine savršeno izgleda i u kombinaciji s trapericama!

Dodatak volana, visoke kragne ili cut-out detalja, cropped silueta, kao i efektni slojeviti modeli našli su se u trenutnoj ponudi bijelih košulja kojima možemo upotpuniti svoju kolekciju, a izdvajamo ih u nastavku!

Modeli bijelih košulja iz high street ponude

Bijele košulje iz kolekcija dizajnerskih brendova

Moda H&M košulja u kojoj želimo dočekati proljeće! Nije stvar samo u prugicama, očarao nas je ovratnik na vezanje

Posjeti Miss7.24sata.hr