Bi li se usudila? Umjesto vjenčanice - vjenčani badić!

Profimedia/Instagram
Odmah smo rekle da je ovo suludo, ali kad je predstavio vjenčani badić možda je Chanel mislio na mladenke koje planiraju luksuzno vjenčanje na plaži?
Vidi originalni članak

Vidjele smo jako puno Chanel Couture mladenki zbog kojih su nam zaklecala koljena, ali imamo osjećaj da bi se o ovoj moglo još duuugo pričati. Na pariškoj haute couture reviji Chanel je predstavio glamurozni bridal badić, da - dobro si shvatila!

Reviju je upravo i zatvorila manekenka Vittoria Ceretti u glamuroznom, srebrnom monokiniju s izrezima; optočenim ukrasima te matching kapi na koju je pričvršćen dugi veo. Wow!

Koliko god bio bizaran, jer ipak govorimo i gledamo u bridal badić(!), toliko je ovaj look senzacionalan. Karl Lagerfeld mislio je na svaki detalj prilikom izrade, a jedan pogled pobliže upravo to i potvrđuje. Manekenka je čak nosila i odgovarajuće natikače, koje već vidimo na nogama brojnih poznatih mladenki...

Life&style 5 trendova koji će ove godine vladati - na vjenčanjima

U svakom slučaju, sve na ovom "outfitu" vrišti haute couture! Sad samo ostaje odgovoriti na pitanje: a gdje će ovo mladenka nositi? Možda na nekom super luksuznom vjenčanju na plaži? Ili na after-beach partiju nakon vjenčanja?! 

Posjeti Miss7.24sata.hr