Bež baloner je neizostavan dio naših jesenskih outfita, a ovi modeli nam se trenutno najviše sviđaju

Instagram @lise_frt Foto: Instagram @lise_frt
Vidi originalni članak

Bež baloner je bezvremenski i svestran komad koji može podignuti svaki jesenski look. Bilo da ga kombiniramo uz traperice i pulover, haljinu i čizme ili odijelo i štikle, s ovim klasičnom komadom ne možemo pogriješiti. Bež baloner je naš omiljeni komad iz ormara koji nikada ne izlazi iz mode. U ovom članku donosimo neke od najljepših bež balonera koji su trenutno dostupni u high street web shopovima.

Moda Ovi gigantski kardigani pufastih rukava pravi su Instagram hit, a možemo ih naručiti i u Hrvatsku

Bež baloner svaku kombinaciju može učiniti ljepšom

Klasični bež baloner treba imati svaka ljubiteljica mode. On ima bezvremenski dizajn s dvorednim kopčanjem, remenom, ovratnikom i gumbima. Obično je izrađen od pamuka i srednje je dužine koja pokriva bokove. Klasični bež baloner se može stilizirati na različite načine, poput vezanja remena u čvor, zavrtanja rukava ili ležernog, raskopčanog izgleda. Neki moderni modeli bež balonera mogu imati nekonvencionalniji dizajn koji sadrži elemente kao što je preklop s prednje strane, asimetrični porub, oversized kroj ili karirani uzorak. Oni mogu biti izrađeni od sintetičkih ili održivih tkanina te mogu biti duži ili kraći od klasičnog modela bež balonera. 

Svaki bež baloner se može nositi i u odvažnijim i modernim odjevnim kombinacijama upareni s komadima poput kožnih hlača, pletenih haljina ili majica s printom, stoga ne čudi što je on neizostavan dio mnogih jesenskih outfita. Može nas ugrijati, ali i dati poseban štih svakoj kombinaciji. Ovo su neki od bež balonera koji nam se trenutno najviše sviđaju:

Klasični baloner s pojasom

Baloner s pojasom

Moda U Zaru je stigla odlična Halloween kolekcija. Neki detalji nosivi su i nakon 'najstrašnije' noći u godini

Dugi baloner na preklop

Voluminozni baloner s pojasom

Baloner na preklop s pojasom

Baloner s dvorednim kopčanjem

Moda 6 odličnih outfita s kožnim hlačama koje možemo nositi cijelu jesen i zimu!

Oversized baloner s petljama

Bež baloner

Baloner ZW Collection

Klasični baloner s pojasom

Posjeti Miss7.24sata.hr