Baršunaste torbice koje izgledaju kao naše omiljene knjige? Lajkamo!

Instagram @vr_storybook
Vidi originalni članak
  • U svim onim trenucima u kojima se želimo posebno istaknuti i nositi nešto jedinstveno, najčešće se okrećemo mladim brendovima koji nas uvijek iznova uspijevaju oduševiti svojom kreativnošću
  • Iako ih ne manjka ni pod ovim našim djelićem neba, ovoga je puta našu pažnju privukao latvijski brend 'VR Handmade' koji nas je oduševio preslatkim torbicama u obliku knjiga
  • Izrađene od najfinijeg baršuna i ukrašene vezenim i svilenim detaljima, modeli ovog brenda toliko su predivni da ih žene nerijetko biraju nositi i u onim najposebnijim trenucima poput vlastitog vjenčanja

Vjerujemo da nipošto nismo jedini koji volimo neobične odjevne komade, cipele i modne dodatke. Iako na dnevnoj bazi otkrivamo gomilu neodoljivih modela u high street ponudi, za sve one trenutke u kojima se želimo posebno istaknuti i nositi nešto jedinstveno, najčešće se okrećemo mladim brendovima koji nas uvijek iznova uspijevaju oduševiti svojom kreativnošću. 

Iako ih ne manjka ni pod ovim našim djelićem neba, ovoga je puta našu pažnju privukao latvijski brend 'VR Handmade' iza kojeg stoji dizajnerica Vicky, i koji nas je oduševio preslatkim torbicama u obliku knjiga, a koje neće oduševiti samo one koji se najradije opuštaju uz dobro štivo, već i sve one koji rado nose unikatne modne komade. 

Moda Balerinke od svile brenda Sleeper otkrili smo potpuno slučajno: dugo nismo vidjeli tako lijepe modele

Koliko su torbice koje, kako i samo ime brenda daje nagovijestiti, Vicky svakodnevno ručno izrađuje posebne, otkrivaju i brojne recenzije oduševljenih žena, a za koje je teško reći jesu li bile više zadovoljne dizajnom ili pak kvalitetom izrade. Izrađene od najfinijeg baršuna i ukrašene vezenim i svilenim detaljima, modeli ovog brenda toliko su predivni da su ih neke odabrale nositi i u onim najposebnijim trenucima poput vlastitog vjenčanja. “Ovo mi je trenutno najdraži komad na cijelom svijetu. Zasjenjuje sve u mojoj kolekciji - Pradu, Balenciagu... pa čak i Chanel, i to daleko. Kome trebaju etikete?”, kaže ponosna vlasnica jedne od ovih krasota. 

Među najpopularnijim modelima i danas su neki koji su prvi nastali - 'Prohujalo s vihorom' Margaret Mitchell te 'Majstor i Margarita' Mihaila Bulgakova, ali i ostali klasici kao što su 'Fantom u operi' Gastona Lerouxa, Kafkine 'Metamorfoze', 'Doručak kod Tiffanyja' Trumana Capotea, 'Božićna priča' Charlesa Dickensa, 'Ponos i predrasude' Jane Austen ili pak 'Alisa u zemlji čudesa' Lewisa Carrolla, no ukoliko postoji knjiga koju obožavaš, a da još nije zaživjela kao torbica, Vicky će je rado izraditi prema tvojim željama. 

Cijena velike većine modela iznosi 180 eura, dok je cijena izrade po želji nešto viša i iznosi 200 eura, a uzmemo li u obzir to da je svaka izrađena ručno od najfinijih materijala te će k tome bez imalo dvojbe biti najposebnija u našoj kolekciji, nama kupnja barem jednog primjerka zvuči kao apsolutno odlična investicija. 

Moda Za vjenčanja, izlaske i sve ostale posebne trenutke, pronašli smo najslađu torbicu ikad

Posjeti Miss7.24sata.hr