Barbiecore u Zadru: prolaznica je za sunčani dan odabrala roza komade s torbicom poznatog brenda

Pixsell/Dino Stanin
Vidi originalni članak
  • Čini se da je Barbiecore trend stigao i na naše ulice, a prolaznica u Zadru odabrala je elegantne pink komade u tom stilu
  • Uz nježno ružičasti sako i jarkoružičastu torbicu, ostatak outfita bio je u bijelim i krem nijansama
  • Pink torbica s potpisom brenda Mona odličan nam je modni dodatak za proljeće i ljeto!

Barbiecore postaje sve popularniji kako nam se bliži dolazak filma 'Barbie', a odijevanje u pink nijansama nije zaobišlo ni naše ulice. Prolaznica u Zadru tako je možda inspirirana trendom Barbiecora ili jednostavno ljubavlju prema ružičastoj boji odabrala modnu kombinaciju u kojoj je kombinirala ružičaste nijanse s bijelom i krem bojom.

Moda Odijelo iz Bershke, koje se nosi na golu kožu, odabrale su dvije prolaznice. Evo kako dobro izgledaju

Uz kratki svjetloružičasti sako s ukrasnim zlatnim gumbima, nosila je jednostavan bijeli topić te popularan model basic poslovnih hlača visokog struka u krem boji iz Zare. Osim ružičastog sakoa, posebnu pažnju privukao nam je modni dodatak torbice u jarkoružičastoj boji, koja je iz kolekcije brenda Mona.

Ružičasta torbica izrađena je od prirodne kože te je krute siluete s malom kožnom ručkom, ali i dugim lancem, što omogućava različite stilove nošenja. Lanac, kao i Mona monogram na prijeklopu s vanjske strane dolaze u zlatnoj boji. Torbica je dostupna još u crnoj i bež boji, po cijeni od 154,90 eura.

U ostatku outfita prolaznica je kombinirala cipele s otvorenom petom i ukrasom s prednje strane u krem nijansi,  kao i sunčane naočale u bijeloj boji. 

Moda Sako, štikle s otvorenom petom i hlačice kao za atletsku stazu. Dotjerana prolaznica napravila je zanimljiv spoj

 

Posjeti Miss7.24sata.hr