Balerinke iz nove H&M kolekcije dolaze u tri kombinacije boja i elegantan su dodatak garderobi

Instagram@vlachouin
Vidi originalni članak
  • Balerinke će ove proljetne sezone ponovno biti u središtu pozornosti što se tiče ravne obuće, stoga je većina modnih brendova već predstavila svoje modele
  • Nama se posebno sviđa model dvobojnih balerinki iz H&M-a, koje svojim elegantnim izgledom podsjećaju na dizajnerske
  • Dolaze u neutralnim kombinacijama boja, s klasičnom crno-bijelom te bež-crnom varijantom

Udoban i praktičan par obuće koji se i ove sezone vraća u proljetnim kolekcijama su ponovno trendi balerinke. Od najjednostavnijih modela, poput obožavanih The Row balerinki s elastičnom trakom, do kultnih dvobojnih Chanel modela s mašnicom, balerinke će ovog proljeća nositi sve modne trendseterice.

Svoje modele balerinki imaju i omiljeni high street brendovi, a među mnoštvom modela izdvajaju se oni koji se lako mogu zamijeniti za neke od dizajnerskih. 

Moda Stradivarius cipele od trapera odličan su primjer casual elegancije

Dvobojne balerinke iz nove H&M-ove kolekcije dolaze u neutralnim kombinacijama boja, s malom mašnicom na prednjem dijelu te s okruglim lakiranim vrhom u crnoj, odnosno bijeloj boji.

Zbog neutralne palete, odlično će se uklopiti u mnoštvo kombinacija, a već ih zamišljamo uz midi suknje ili traper outfite.

Balerinke dolaze u tri verzije, cijele lakirane u bež boji i s crnim vrhom (klasična Chanel kombinacija), od bijele strukturirane tkanine također s crnim lakiranim vrhom te od crne sjajne umjetne kože s uzorkom s kontrastnim bijelim lakiranim vrhom. 

Na hm.com su dostupne po pristupačnoj cijeni od 20,99 eura. 

Moda Ova 4 brenda cipela po pristupačnim cijenama vole nositi i celebrityji

Posjeti Miss7.24sata.hr