Bakini komadi dobili su novo romantično lice! Pasticcino torbe pravi su predmet želja

Instagram@magnetik.gallery
Vidi originalni članak
  • Trend torba Pasticcino pokrenuo je brend  Weekend Max Mara
  • Inspirirana vintage torbama na kopčanje kakve su nosile naše bake, torba potječe iz Veneta
  • Uzorci su inspirirani talijanskom raskoši, dok završni detalj čine kuglice od Murano stakla na zatvaraču/kopči

Postoje one trendovske torbe koje su zapravo predobre za nositi. One torbe koje bi radije pogledala, ispričala njihovu priču i posjedovala za posebne prilike. U isto vrijeme, a tako uglavnom i biva, torbica bi trebala vidjeti svijeta!

Točno takve emocije budi nova kolekcija Pasticcino torbica s potpisom Weekend Max Mara. U njihovoj izvedbi se savršeno spaja talijansko umijeće tradicionalnih torbi i moderan pristup. Realno, rijetko koja torba daje više Italije u svom izgledu, a svatko od nas treba malo dolce vite u svom ormaru.

Trendi torba Pasticcino definitivno priča priču i vodi nas oko Italije. Inspirirana vintage torbama na kopčanje kakve su nosile naše bake, torba potječe iz Veneta, gdje je oblik ove kultne torbe i prvenstveno nastao. Danas je, baš kao nekoć, izrađena od najfinijih materijala i nerijetko izvezena motivima prirode i pejsaža.

Naime, tkanina od koje je izrađena dolazi iz poznate venecijanske tvornice Fortuny, a sami uzorci pršte talijanskom raskoši. Šećer na kraju i apsolutna doza elegancije su kuglice od Murano stakla koje krase kopču na zatvaraču, a cijena je malo manje slatka jer torbe koštaju 4850  kuna.

Ovakav model torbice sjajno se spaja s elegantnim modnim kombinacijama. Uz satensku haljinu midi dužine i sandale na visoku petu, idealan je dodatak ljetnoj zabavi. Naravno, jednako je efektna i u svakodnevnim kombinacijama. Primjerice, uz traperice i trendi odijela u upadljivim tonovima, ova torbica dobiva sasvim novu dimenziju!

Moda Slatke gotovo kao istoimeno pecivo! Kroasan torbice i dalje su najtraženije

Posjeti Miss7.24sata.hr