Anica Kovač u neočekivanoj kombinaciji

Davor Puklavec/ Pixsell
Na nastavak ovosezonskog izdanja Cro A Portera u prostoru Westgate Shopping Cityja pohrlile su brojne osobe iz javnog života kako bi podržale hrvatske dizajnere. Mnogi od njih nosili su i kreacije s hrvatskim potpisom.
Vidi originalni članak

Među njima je bila i lijepa i zgodna Anica Kovač koja je došla podržati ELFSe. Anica je odabrala upadljivu kratku tirkiznu haljinu iz nove kolekcije koja je ukrašena pink kristalima. Kombinirala ju je uz pink najlonke i crne salonke na špic.

Pamela Ramljak za ovu prigodu je odjenula kratku pencil haljinu s potpisom modnog dvojca ELFS. Crna haljina bogatog uzorka iz nove kolekcije „From Russia with love“ kombinirana je uz klasične crne salonke i malu crnu torbu. Pohvala ide Pamelinoj frizuri – pjevačica se odlučila za podignutu kosu koja izvrsno pristaje uz zatvorenu haljinu.

Anita Dujić ima stila i što god odjenula u tome izgleda besprijekorno i zna nositi. Crnu suknju visokog struka kombinirala je uz smeđu bluzu širokog kroja. Clox salonke s poznatim satom i zelena torba šlag su na kraju stylinga koji je u isto vrijeme elegantan, prikladan, a ipak nije pretenciozan.

Iva Šulentić odlučila se za urbani outfit u kojem dominirala plava, bijela i crna boja. Crna kožna jakna i gležnjače zaokružile su styling koji pristaje Ivinom stilu. Sportsku notu voditeljica je dodala crnom šiltericom.

Casual i urban styling prezentirala je Mia Kovačić koja je odabrala trendi komade ove sezone – čizme ukrašene zakovicama, krzno i sjajni sako.

U galeriji detaljnije pogledajte styling naših zvijezda...

Posjeti Miss7.24sata.hr