Angelina Jolie postala je plavuša. Prati li nova boja novo životno poglavlje i suradnju s Chloé?

BONNIE CASH/NEWSCOM / Pixsell
Vidi originalni članak
  • Angeline Jolie prije nekoliko je tjedana najavila pokretanje vlastitog modnog brenda Atelier Jolie
  • Sad je objavljeno da je, iz plemenitih razloga, za suradnju na prvoj capsule kolekciji za žene odabrala brend luksuzne odjeće Chloé
  • Prati li i velika promjena u boji kose, od dugogodišnje brinete u plavušu, taj zaokret u životim interesima glumice?

Prije nekoliko tjedana objavili smo kako se Angelina Jolie upušta u novi, modni poduhvat, pokretanje vlastitog brenda Atelier Jolie, a izgleda da s tim novim područjem interesa glumačka zvijezda i humaniratka globalno okreće novu stranicu u životu. Barem ako potvrdu nađemo i u riječima legendarne Coco Chanel koja je jednom izjavila da žena koja ošiša kosu, globalno mijenja i svoj život. Možda bi se to moglo reći i za ženu koja drastično promijeni boju kose - baš kao Angelina koja je nakon godina i godina bivanja kao brineta postala plavuša. I vratila se boji koju je nakratko imala u 90-ima.

Pokretanje Ateliera Jolie, namjenskog modnog brenda koji će koristiti zanatske vještine izbjeglica i drugih talentiranih (i nedovoljno cijenjenih) osoba za stvaranje odjeće od neiskorištenog materijala iz tekstilne industrije svakako je veliki životni zaokret. Sad je objavljeno i kako će se Jolie za svoju prvu kolekciju udružiti s francuskom modnom kućom Chloé i njezinom kreativnom direktoricom Gabrielom Hearst. Najavljena je tako capsule kolekcija ženske odjeće koja će u prvi plan staviti izniman rad vještih ruku obrtnika koji su uključeni u projekt Atelier Jolie.

"Vrlo malo luksuznih brendova ima certifikat B Corp" rekla je tim povodom glumica govoreći o certifikatu o pozitivnom utjecaju tvrtke na društvo i okoliš. "Zato mi je bilo važno raditi baš s Chloé, jednim od prvih s B Corp certifikatom. Privilegija je dizajnirati s Gabrielom Hearst i nadam se da će se žene osjećati ugodno i lijepo u ovoj kapsulnoj kolekciji. Moja zarada od ove suradnja bit će uložena u naukovanje krojača i drugih obrtnika koji rade za Atelier Jolie".

Moda Apsolutno smo zaljubljene u bijele platforma sandale Angeline Jolie. Stavljamo ih na listu želja

U skladu s tim velikim potezom u karijeri, Jolie je privukla pozornost i novom bojom kose. Njene slike iz ateljea u kojem radi na suradnji s Chloé otkrile su nove pramenove tople plave boje koji dominiraju prepoznatljivom smeđom kosom koja je dugi niz godina bila jedino što je Angelina nosila. Lijepo joj uokviruju lice tako da sprijeda djeluje da je glumica nosi sasvim plavu kosu, kao u 90-ima u filmu 'Girl, Interrupted' (1999.) za koji je dobila nagradu Oscar.

Simbolizira li nova boja životni zaokret ili je samo uvod u ljeto i plažne pramenove ne znamo, ali Angleini lijepo pristaje.

Posjeti Miss7.24sata.hr