Andrea Andrassy podbacila u modnom izboru

Anto Magzan/Pixsell
Andrea Andrassy se sinoć 20. siječnja, na otvaranju 11. Oscar revije u Branimir centru, pojavila u jednostavnoj crnoj kombinaciji.
Vidi originalni članak

 Crni kožni kratko rezani topić kombinirala je sa suknjom visokog struka iste boje, a look je kompletirala jedva primjetnom ogrlicom, crnom torbicom koja podsjeća na onu modne kuće Chanel i crnim najlonkama s točkastim uzorkom te smeđim čizmama na petu.

Ovaj modni odabir pratili su jednako pojednostavljeni make up i frizura.  Premda jednostavnost jest put ka eleganciji, u ovom slučaju nije odradila svoju funkciju. Ogrlica, kao i sav nakit služe kako bi se cijeli look dodatno podignuo. Ako je nakit u istoj boji kao i odjeća, on gubi svoju funkciju. Najlonkama s točkastim uzorkom i causal čizmama poput ovih gležnjača nije mjesto na svečanim otvorenjima, a spoj crne i smeđe ovaj put nije bilo najsretnije rješenje. 

Doduše, ono što Andrei ide u prilog jest da se ni ostali gosti, poput Daniele Trbović,  Saše Lozara i Ive Balaban,  nisu potrudili oko svoje prezentacije. Jedina koju bismo pozitivno izdvojili je Ana Stunić koja je jednostavnu, ali elegantnu crnu kombinaciju podignula zanimljivom bundicom.

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr