Ana Karadžole - Psycho Couture

Privatno
Modna blogerica Ana Karadžole ubraja se u najpopularnije hrvatske blogerice. Njen blog Psycho Couture pozornost plijeni minimalističkim kombinacijama i pročišćenjim stilom s kojima Ana oduševljava svoje obožavatelje.
Vidi originalni članak

Kad si otvorila blog i zašto?
Blog sam otvorila krajem 2009. godine, nakon što sam neko kraće vrijeme počela pratiti modu i modne blogove (kod nas ih je u to vrijeme bilo par). Počeo me privlačiti koncept bloganja u smislu vođenja modnog dnevnika jer u to vrijeme nisam bila upućena u modu kao danas, niti imala pojma dokle će moj modni izričaj doći. Sada, četiri godine poslije, drago mi je da sam otvorila blog jer mi pomaže u izgradnji vlastitog stila.

Kako bi opisala svoj stil?
Ne volim opisivati svoj stil jer mi se stil stalno mijenja i razvija. Outfit dana ovisi o raspoloženju ili npr. glazbi koju sam slušala taj dan. Ne mogu naći potpuno točne epitete za svoj stil, upravo zato jer toliko oscilira, no mogu reći da je većinom jednostavan s "edgy" dozom.

Koji su tvoji omiljeni komadi i zašto?
Trenutno su to T by Alexander Wang suknja, torba istog dizajnera, te gležnjače i dugi kardigan iz H&M-a.

Koliko ti se život i stil promijenio otkako vodiš blog?
Stil se, kao što sam i navela, uvelike promijenio, i dalje se mijenja. Život je postao samo puno zanimljiviji jer smatram modu i odijevanje veoma zabavnom.

Tko ti je modni uzor ili kome se diviš i zašto?
Nikad nisam baš imala modne uzore - naravno, tu su moje omiljene strane i naše blogerice koje rado pratim i ponekad me inspiriraju, tu su i neke celebrity osobe, no najviše me inspiriraju nepoznate cure na ulici, zato volim pratiti i streetstyle blogove, pogotovo Stockholm streetstyle.

Što misliš o modnim trendovima i u kolikoj mjeri ih pratiš?
Pratim trendove, teško ih je ne pratiti uz dnevno bombardiranje s modnih portala, blogova i iz izloga dućana, no pokušavam se ne pomamiti za trendom za koji znam da mi sljedeće sezone neće biti zanimljiv. Polako, ali sigurno prestajem s gomilanjem robe te kupujem samo ono što mi stvarno treba - kvaliteta iznad kvantitete.

Što je najvažnije za dobar blog? Koji je tvoj savjet za djevojjke koje žele pokrenuti modni blog?
Budući da je modni blog prvenstveno vizualni medij, fotografije i izgled samog bloga moraju biti dobri, dalje je sve na autorici, da izrazi svoj stil i zaintrigira ljude. Nek' ostane svoja, makar to nekad bilo teško.

Anin blog redovito pratite na Psycho-couture.blogspot.com.

Posjeti Miss7.24sata.hr