Amar Bukvić je zaštitno lice Lorus satova

Goran Matijašec
Poznati glumac Amar Bukvić kojeg poznajemo iz mnogih filmova, serija i kazališnih predstava postao je zaštitno lice breda Lorus koji je ove godine proslavio 30 godina postojanja.
Vidi originalni članak

„Za mene je Lorus savršen brand, jer imaju od sportskih do elegantnih satova i jednostavno me oduševljavaju svojim dizajnom. Mislim da su Lorus satovi savršen spoj cijene i kvalitete“, rekao je poznati glumac.

Lorus se može pohvaliti kolekcijama satova koja će osvojiti publiku različitih ukusa i potreba. Ponudu muških satova krase tri kolekcije: sportska, urbana i klasična, od kojih svaka dizajnom i tehničkim karakteristikama opravdava svoje ime. U svojoj zbirci ovaj brend sada nudi i kinetičke satove, uz već standardne modele kao što su solarni, digitalni, duo-display i alarm-kronograf, a sve ih možete nabaviti u Cordisu u Arena Centru.

„Volim nositi ručne satove, tako da mi se pružila prilika da s Lorusom potpuno promijenim stil. Imam nekoliko njihovih satova, a volim uz odjeću kombinirati satove, pa sada mijenjam od sportskih do elegantnih s kožnim remenima, odnosnom metalnim“, zaključio je Amar koji je u posljednje vrijeme vrlo zaposlen, jer radi na dvije predstave „Krajolik pod oružjem“ i „Push up“ čije se premjere očekuju u veljači sljedeće godine.

Posjeti Miss7.24sata.hr