Aldo u novoj kolekciji ima svoju verziju kultnih Chanel slingback cipela u dvije boje

Instagram @collagevintage
Vidi originalni članak

Aldo je predstavio brojne novitete koje je dodao svojoj postojećoj kolekciji proizvoda, a oni uključuju zadivljujući hommage jednim od najlegendarnijih cipela. Naziv Aldo modela cipela je Bialle Lea Smooth i one predstavljaju njihov pogled na klasične Chanel slingback cipele. Nude nam bezvremensku eleganciju po samo djeliću cijene dizajnerskog pandana.

Bialle Lea Smooth dolaze u dvije sofisticirane verzije. Prva opcija dolazi u klasičnoj bež boji s kontrastnim crnim vrhom, odajući izravnu počast originalnom Chanelovom dizajnu. Za one koji su veći obožavatelji jednobojne obuće, dostupna je i potpuno crna verzija. Ove su cipele nevjerojatno svestrane i obećavaju da će podići svaki outfit svojim profinjenim šarmom, bilo da se odijevamo za ured ili se pripremamo za noćni izlazak u grad.

Moda Ovu kožnu jaknu iz Bershke obožavat ćeš nositi ako nisi fan balonera i blejzera

Nove Aldo cipele nisu samo trendi, nego su i kvalitetne!

S veličinama od 37 do 42,5, Aldo osigurava da žene s različitim veličinama stopala mogu uživati ​​u njihovoj šik obući. Potpetica od 5,08 cm nudi udobnu visinu za cjelodnevno nošenje, dok okrugli oblik prstiju dodaje moderan štih klasičnom dizajnu. Bialle Lea Smooth cipele kreirane su od visokokvalitetnih materijala. Gornjište je izrađeno od mješavine 73 % kože, 25 % poliuretana i 2 % legure cinka, što ove cipele čini posebno izdržljivima. Podstava i uložak izrađeni su od 100 % poliuretana, što nam osigurava udobnost. Izdržljivi gumeni potplat doprinosi udobnosti cipela, što ih čini prikladnima za dulje nošenje.

Moda Mokasine će se nositi i ove sezone! Geox ima odličan model koji dolazi u čak tri hit boje

Kako bismo zadržali netaknuti izgled ovih elegantnih cipela, Aldo preporučuje da ih nosimo po suhom vremenu. Osim toga, predlažu korištenje njihovih proizvoda koji su prikladni za njegu ovog modela cipela. S cijenom od samo 89 eura, Bialle Lea Smooth cipele su uistinu pristupačna verzija Chanel slingback cipela. One su savršen primjer toga kako Aldo uspješno donosi stilove inspirirane modnim pistama brojnim ljubiteljima mode diljem svijeta.

Moda Ove traperice širokih nogavica iz Reserveda nestaju s polica brzinom svjetlosti: izgledaju preudobno

Bonus savjeti za stiliziranje

Za dotjeran look za ured, možeš ih upariti s trapericama do gležnja i blejzerom, a ako težiš ženstvenijoj odjevnoj kombinaciji, ove cipele će na najljepši mogući način nadopuniti lepršavu midi, ali i mini suknju. S druge strane, ako si u potrazi za nečim glamuroznijim, Bialle Lea Smooth cipele pasat će i uz tvoju omiljenu crnu haljinu. Zahvaljujući dobro promišljenom dizajnu, ove cipele ne samo da izgledaju fantastično, već su i udobne. Tu je i kopča koja osigurava da stopala ostanu čvrsto na mjestu i omogućuje nam stabilnije kretanje te dugotrajniju udobnost prilikom svakog nošenja.

Aldo Bialle Lea Smooth cipele pravi su “statement” komad

Aldo Bialle Lea Smooth će s lakoćom unijeti dašak pariškog šika u našu garderobu, a da pritom ne potrošimo puno novca. Bilo da se odlučimo za klasičnu dvobojnu ili elegantnu crnu verziju, ovaj model cipela obećava postati zvijezda naših odjevnih kombinacija u nadolazećim sezonama. Možeš se zaputiti u najbližu Aldo trgovinu ili posjetiti njihovu web stranicu kako bi već danas osigurala svoj par.

Moda Nazire li se to novi modni trend? Evo što je slavna manekenka obula na oversized trenirku

Posjeti Miss7.24sata.hr