Ako voliš Zaru, ali ti je dosadilo da sve viđaš u istoj odjeći, škicni ponudu ovih 6 sličnih brendova

Instagram @andotherstories Instagram @andotherstories
Vidi originalni članak
  • Zara je definitivno jedan od najpopularnijih (ili najpopularniji) high street brendova među Hrvaticama
  • Gotovo svakoga tjedna jedan odjevni predmet brenda postane viralni trend, posebno zahvaljujući TikToku
  • Ako ti je dosadilo hodati odjevena slično kao i većina djevojaka, donosimo 6 brendova koji jednako prate trendove, ali njihov komade ipak nema baš svaka žena ovdje
  • Pročitaj više: Zara nije odoljela trendu velikih vrećastih torbi - imaju fantastičan izbor

Usudili bismo se reći da je veoma teško pronaći djevojku, koja prati modne trendove, da nema neki komad iz Zare. Brend se uspio isprofilirati kao jedan od najpopularnijih u Hrvatskoj, a iako su prije cijene bile pristupačnije, usudili bismo se reći da sigurno one nisu više jedan od faktora popularnosti. S obzirom na količinu novih kolekcija koje brend objavi na tjednoj bazi jasno nam je da veliki izbor mami na kupovinu, ali ako ti je dosadilo biti odjevena kao i većina drugih djevojaka, predlažemo 6 brendova uz koje ćeš se "modno preporoditi". Također slijede trendove, njihova odjeća je cjenovno slična (ponekad nešto malo viša nego u Zari), a komadi su im klasika s dozom trenda. 

& Other Stories

Skandinavski modni stil prevladava na policama & Other Stories trgovina, a proizvodi su spoj klasike s otkačenim detaljima poput velikih kragni ili volana. Kod njih se uvijek pronađe i odlična baza kao što su dobre traperice ili dolčevita, a cijene su im nešto veće od Zarinih, iako često imaju dobre popuste. 

COS

COS je s godinama polako pronašao svoje mjesto među popularnim high street trgovinama. Njegova estetika je poprilično okrenuta ozbiljnijim strukturama minimalizmu te odjeći koja je primjerena za posao, a dokazuju kako se i od takvih komada može dobiti trendy izgled.

River Island

River Island je u Britaniji, ono što je nama Zara. U njemu kupuju svi, a mogu se pronaći jednostavni komadi po prihvatljivim cijenama, kao i skupocjenije kolekcije koje uključuju zanimljiviji dizajn i kvalitetnije komade.

ARKET

Iako spada u istu grupaciju kao Zara, Inditex, riječ je o brendu koji ima nešto više cijene i bazira se na klasičnim komadima. ARKET je mjesto na kojem ćeš pronaći odlične modele košulja, crnih hlača, ali i salonki za svaki dan. Opisali bismo ga kao mjesto za ženstvene poslovne komade.

The Frankie Shop

The Frankie Shop postao je poznat po svojim oversized modelima sakoa koje su nosile influencerice, a vrlo brzo je postao omiljen i među brojnim djevojkama. Hrvatice su također pale na šarm ovog brenda, a njegove cijene jesu nešto više od Zarinih, ali i komadi su veoma nosivi pa smo spremni potrošiti više.

UNIQLO

Japanski brend vrlo brzo je postao popularan u cijelom svijetu, a njihove cijene su slične onim Zarinima. Iako je odjeća više na klasičnu stranu i manje prati trendove i ne inspirira se skupljim dizajnerima kao Zara, mogu se pronaći veoma dobri bazični komada po prihvatljivim cijenama.

Posjeti Miss7.24sata.hr