Ako ne znaš gdje u subotu dopodne, posjeti Kont-a-porter modni buvljak koji će vrvjeti trendi krpicama

promo
Vidi originalni članak
  • U posljednje vrijeme, modni buvljaci su nam postali jedna od omiljenih lokacija za kupnju novih krpica
  • Posebno su nam dragi kada ih organiziraju omiljene nam influencerice jer znamo da će se na njima naći i brojni komadi koje smo dugo škicali na njihovim objavama
  • Upravo jedan takav buvljak, održat će se ove subote, 12. listopada na Kontu, u sklopu caffe bara Striga. Naravno, radi se o naveliko poznatom Kont-a-porteru koji nam stiže u svom, sedmom po redu, izdanju

Sunčano subotnje jutro kao stvoreno je za škicanje, ali i kupnju krpica na vrlo stylish buvljaku koji organiziraju popularne influencerice. Tako će se, ove subote, 12. listopada, od 10 do 14 sati na Kontu, u sklopu caffe bara Striga, održati sedmi po redu i naveliko poznati, Kont-a-porter. 

Na ovoj jesenskoj verziji Kont-a-porter buvljaka, organizatoricama Maji, Mii i Slaki pridružit će se influencerica Cindy Sabolčec te Lea Perović. Osim toga, jedan izlagač prodavat će svoje modne ulove za muški dio posjetitelja. 

Hawe accessories će i ovoga puta predstaviti svoj nakit koji se pokazao kao veliki hit na svakom buvljaku do sad, a novost jesenskog buvljaka je da će svi imati priliku isprobati jedan riječki brend prirodne kozmetike - Auro Oleum. Naravno, ništa ne može proći niti bez dobre glazbe pa će se za nju pobrinuti DJ Luka Manola. 

Ovakva druženja na Kontu postala su omiljena mnogim Riječankama, ali postoji puno onih koji potegnu na Kont-a-porter i iz drugih krajeva Hrvatske.

Posjeti Miss7.24sata.hr