Ah, ti geni: Djeca slavnih osvajaju svijet modelinga

Getty Images
Velike promjene odvijaju se na modnim pistama pa bi poznata imena uskoro mogli zamijenit neki novi klinci...
Vidi originalni članak

Čini li se i vama da su svjetskim modnim pistama zavladali neki novi klinci kojima bi uskoro čak i trenutno najpoznatija modna imena, poput Adriane Lime, Gisele Bundchen ili pak Kendall Jenner, mogle ustupiti svoje mjesto? Da, da, koliko god vam se to činilo nemoguće, vremena se polako mijenjaju, a ako su vam se slučajno lica mladih nada učinila poznata, za to postoji jako dobar razlog.

Naime, u svijetu modelinga vlada zanimljiv trend - revije su okupirala djeca slavnih roditelja!

Maya Hawke

Kći jedne od najpoznatijih ljepotica iz svijeta glume, Ume Thurman i glumca Ethana Hawkea, imala je od koga naslijediti dobre gene, a upravo je to naslijeđe iskoristila za ostvarivanje uspjeha u modi.

Britanski brend All Saints izabrao je upravo 18-godišnju Mayu za zvijezdu svoje modne kapmanje za proljeće/ljeto iduće godine. Bio je ujedno i prvi angažman mlade studentice glume. No, već sada svi imaju samo riječi hvale za nju.

Lily-Rose Depp

Nasljednica Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, Lily-Rose Depp još od 2015. godine je Chanelova ambasadorica. Nedugo nakon početka njihove suradnje bila je i model za njihovu kolekciju naočala, ali i nosila komade ovog popularnog brenda u Cannesu i na Met Gali. Prvu veću kampanju za Chanel odradila je nedavno kada je postala novo zaštitno lice za Nº5 parfem.

Kaia Gerber

Kći Cindy Crawford već sad sigurno ide maminim modnim stopama. Iako joj je tek 14 godina, Kaia Gerber već sad je ostvarila zadivan uspjeh u modelingu.

S bratom Presleyjemje odradila editorijal za časopis CR Fashion Book, snimila je kampanju s majkom Cindy za Chrome Hearts, a nedavno je snimila i svoj prvi modni film za kuću Miu Miu.

Willow i Jaden Smith

Kći i sin Willa Smitha već sad su ostavili značajan trag u svijetu mode. Osim što je Willow odradila odličan editorijal za modni magazin CR Fashion Book, gdje je nosila odjeću i nakit slavnih američkih dizajnera, njezin je talent prepoznao i prestižni Vogue koji ju je ocijenio kao 'modnu ikonu u nastajanju'.

Jednako uspješan je i njezin brat poznatiji kao 'dječak u suknji', a u moru značajnih modnih suradnji posebno se ističe laskava titula zaštitnog lica brenda Louis Vuittona.

Posjeti Miss7.24sata.hr