Crne adidas Samba tenisice jedne su od napoželjnijih ljeta. Evo kako ih nose zvijezde

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Tenisice nikada nisu bile popularnije u visokoj modi nego unazad nekoliko godina kada je sve veći naglasak na udobnosti i funkcionalnosti
  • Svakih nekoliko mjeseci modni nam bogovi predstave posljednji hit i 'it tenisice' sezone
  • Nakon vladavine New Balancea i Nikea, došao je red na adidas i jedan njegov stari model koji nose brojne zvijezde poput Belle Hadid, Kaie Gerber i Hailey Bieber

U ovoj sad već višegodišnjoj vezi visoke mode i skromnih tenisica, jasno nam je da su one sada postale osnovni must have komad za brojne kombinacije i prilike. Navikli smo već da svake sezone izlazi mnoštvo 'najboljih novih tenisica' prije nego što se modni bogovi odluče za određeni par kojim će biti opsjednuti nekoliko mjeseci. Dok su opcije iz New Balancea i Nikea vladale u prošlosti, ovog ljeta sve je u znaku adidas Sambe.

Samba tenisice u bijeloj i crnoj boji odstupaju od glomaznih tenisica koje smo do jučer viđali posvuda. Originalno zamišljene kao tenisice za dvoranski nogomet, lako se stiliziraju upravo zahvaljujući svojoj jednostavnosti. Bijela verzija je nedvojbeno najpopularnija što dokazuje moj Instagram feed, kao i činjenica da su gotovo uvijek rasprodane na adidasovoj web stranici, no izgleda ja crna boja ta koju biraju modne šmekerice.

Dugo nakon što su predstavljene kao tenisice za dvoranski nogomet, adidas Samba su postale tenisice za široku upotrebu. Nakon što su neko vrijeme provele na terenu, ostavile su trag na ulicama diljem svijeta, a danas gledaju u svjesniju budućnost. Obučena u umjetnu kožu, obnovljena ikonska tenisica eliminirala je bilo kakvu upotrebu materijala životinjskog podrijetla, a izgled je potpuno isti kao i original.

Crne Sambe izgledaju fantastično u brojnim kombinacijama što dokazuju brojne svjetske trendseterice i influenserice. Trenutno ih ima na raspolaganju u adidasovom web shopu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr