7 novih komada iz high-street dućana na koje ovaj tjedan treba obratiti pozornost

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Uživamo pregledavati što je novo u trgovinama, ali... toliko je toga
  • Odlučili smo stoga napraviti tjednu top listu - izdvojiti 7 komada koji po našem skromnom mišljenju zaslužuju posebnu pozornost
  • Neizostavni su ovaj tjedan bili krzneni kaputi, čizme, protirni topovi...

Beauty Jesu li ovi megapopularni proizvodi dio tvoje beauty rutine?

U trgovine dolazi toliko nove robe da je to teško pratiti, čak i kad novu ponudu pregledavaš iz udobnosti svog doma, surfajući Internetom. Stoga smo odlučili svakog tjedna napraviti kratak presjek, odnosno uži izbor od 7 najboljih komada - po našem skromnom mišljenju. Kako nam od 7 ponuđenih, jedan uvijek posebno priraste srcu, biramo i komad tjedna. A ovotjedni pobjednik je...

1. Komad tjedna: Zara bluza od organdija

 

Prozirno, čupavo i jedne vrlo seksi čizmice

Prozirni topovi ove jeseni/zime veliki su hit. Za razliku od naše ovotjedne pobjednice, Zatine bluze koja izvrsno izgleda na lijepo crno rublje ovaj ružičasti top možda će previše otkriti ako ispod njega nema ničeg osim grudnjaka. No zato će sjajno ići kao "gornji sloj", na primjer preko crne dolčevite. Kaputi od umjetnog krzna se i dalje nose. Kod ovog H&M-ovog modela nas je oduševilo što je debelo krzno spojio s klasičnim i elegantnim krojem i bojom devine dlake. A čizmice? Jednostavno se osjećaš moćno i seksi kad ovakve ljepodice imaš na nogama.

Ružičasti top (Bershka 99,90kn); kaput od umjetnog krzna (H&M 750kn); čizmice u imitaciji krokodilske kože (Stradivarius 229,90kn)

Visoke čizme, elegantni kombinezon i.... šljokice! Napokon

Ženstvene visoke čizme poput ovih u boji duhana osnova su ženskog ormara zimi i investicija koja se uvijek isplati - nosit ćeš ih godinama.Crni kombinezon dvorednog kopčanja je koliko originalan, toliko i lijepo stoji na tijelu, a ova jaknica - što da kažemo? Šljokice su tu, najavljuju da dolazi vrijeme šampanjca i slavlja pa nas baš vesele.

Visoke čizme (Stradivarius 699,90kn); crni kombinezon (H&M 299kn); jakna s velikim šljokicama (H&M 375kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr