7 načina da zračiš ljepotom i pozitivom

Thinkstock / Spencer Davies
Sitnice čine život vrijednijim i ljepšim pa će nam tako i sasvim mali pomaci u odijevanju i ponašanju dati injekciju samouvjerenosti
Vidi originalni članak

Dosta s monotonije! Treba zaboraviti  klišeje i ideale koje nam netko drugi svakodnevno servira. Vrijeme je da pronađemo ljepotu u nesavršenosti, da se opustimo i da budemo sigurne u sebe – da se volimo upravo onakve kakve jesmo! Stoga donosimo 7 stvari koje bismo si češće trebale priuštiti - JER MI SMO TOGA VRIJEDNE! 

1. Smiješak 

Ništa nas ne čini ljepšima nego smiješak na usnama. Tko se često i iskreno smije, djeluje simpatičnije, a istraživanja također pokazuju da je smijeh dobar za zdravlje. Jaki smijeh potiče cirkulaciju kisika u tijelu, potiče rad imunološkog sustava te koči proizvodnju hormona stresa adrenalina i kortizona. Vrijedi ovo pravilo: što se duže smiješ, to su ovi efekti intenzivniji. 

2. Crveni ruž za usne 

Ekstravagantan, zavodljiv, živahan: žarkocrveni ruž za usne ne dočarava privlači samo pogled na lice već unosi i boju u često sivu svakodnevicu. Istraživanja pokazuju kako nas crvene usne čine privlačnijima; našminkane žene djeluju zdravije, pametnije i društvenije. Dakle, crveni ruž za usne neka ti bude neizostavan asesoar. 

ISIJAVANJE 7 tajni samouvjerenih žena - jesi li ti jedna od njih?

3. Statement nakit 

Naravno da volimo filigransko prstenje, uske narukvice i malene lančiće… Međutim, kad je riječ o nakitu, žene bi trebale nositi malo jaču „artiljeriju“. Svejedno je li riječ o ogrlici, narukvici, naušnicama ili prstenu – veliki komadi nakita bolje privlače poglede i daju dodatnu vrijednost svakom outfitu. 

4. Seksi detalji 

Samouvjerenost ne dolazi samo iznutra, nego i od onog što je skriveno ispod! 😉 Odjeni čipkasto donje rublje ili svoj najbolji body. Jer tko se osjeća seksi, taj isijava seksepil! 

5. Nova frizura 

Kad si zadnji puta bila tako opuštena da od frizera zatražiš da učini nešto sasvim drukčije s tvojom kosom, iznenadi te? Osim što nova frizura donosi vizualnu promjenu, može označiti i neku novu životnu promjenu - nabolje. To vrijedi i za boju. Dakle, cure, samo naprijed! 

6. Udobne tenisice 

Tko voli visoke pete – ponekad bi trebao obuti i udobne tenisice. Trendovski osviještene žene kombiniraju tenisice i suknje te haljine – i izgledaju supercool. Plus: manje ih bole noge. 

7. Divlje kovrče 

Godinama se trudiš izravnati kosu? Ne moraš! Ako ti se prirodno kovrča kosa, daj joj elana te pokloni svojoj frizuri novi život i volumen. Izgledat ćeš bombastično! 

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr