Evo kojih 7 modnih poslastica ovog ljeta priželjkuju sve trendseterice

Promo
Vidi originalni članak
  • Modni znalci nam svake sezone uvijek iznova plasiraju najpoželjnije modne trendove, a mi zadovoljno trljamo ruke i željno iščekujemo vidjeti što su pripremili
  • Dok jedni trendovi prođu ispod radara, drugi se vješto uspnu na tron i zavladaju ulicama modnih metropola
  • Istražili smo koji modni trendovi nose počasnu titulu najpoželjnijih za sezonu proljeće/ljeto 2022. i izdvojili 7 modnih poslastica koje priželjkuju sve trendseterice

Iz sezonu u sezonu divimo se modnim novitetima koji pristižu na police, no samo nekolicina uspije (zasluženo) zaraditi titulu najpoželjnijih. S time će se prvenstveno složiti fashionistice i zajubljenice u modu koje imaju dobro oko za lijepo i prepoznavanje vodećih komada sezone. Otvoriš li popularnu društvenu mrežu Instagram, vrlo brzo ćeš i sama shvatiti o čemu pričamo. Pojedina odjeća, obuća i modni dodaci pojavljuju se na profilima vodećih influencerica, što znači da je određenim brendova pošlo od ruke lansirati najpoželjnije modne komade.

Mi smo se bacili u potragu za 7 najpoželjnijih modnih poslastica koje ćeš i sama poželjeti pospremiti u svoj ormar.

1. Mini haljina

Čini se kako donedavno planetarno popularne midi haljine polako gube bitku s mini krojevima. Mini haljine potpuno su preplavile tjedne mode u svjetskim modnim metropolama pa je potpuno razumljivo da posljednjih tjedana dominiraju i trgovinama. Slobodno se odvaži za ultrakratki model koji će u prvi plan staviti tvoje noge. Mi smo izdvojili trenutno vrlo poželjan model košulje-haljine koju možeš isfurati na sto i jedan način i za sve prigode.

2. Platforme

Nakon analize kupovnih navika preko 160 milijuna korisnika svoje stranice, modna platforma Stylight je otkrila deset trendova i komada koji će obilježiti novu ljetnu sezonu, a na vrhu liste najpoželjnijih trendova svoje su mjesto pronašle platforme. Sjećaš se sandala s debelim potplatom i vrtoglavo visokom, debelom petom koje su bile hit u 70-ima? E, pa groznica 70-ih vraća se u 21. stoljeće. O njihovoj popularnosti svjedoče i podaci Stylighta prema kojima su platforme osigurale 3100 posto više pretraživanja. 

3. Ogrlice s perlicama u stilu 90-ih

Razigrani nakit koji smo nosili kao djeca - šarmantne ogrlice izrađene od perlica ponovno su veliki hit. S povratkom trendova kakvi su modnom scenom drmali 90-ih godina i početkom milenija, ogrlice od raznobojnih perlica itekako su tražene. Potražnja za njima na Stylightu je posljednjih tjedana porasla za 41 posto. 

4. Elegantni pametni sat

Sve više žena (ali i muškaraca) klasični ručni sat zamjenjuje pametnim satovima. Razlog za to je i više nego očit – osim što pokazuje vrijeme, pametni sat nudi niz opcija koje doprinose zdravlju. Najčešća mana pametnih satova je pretjerano uvijek isti, futuristički dizajn koji se ne uklapa u elegantne stajlinge, no Huawei je tom problemu odlučio stati na kraj. Novi Huawei Watch GT 3 Pro posebno je dizajniran tako da začini baš svaki stajling. Svjetlucava bijela nanokeramika popraćena brojčanikom od safirnog stakla daje jedinstven izgled za uspješnost i ljepotu u svim prilikama. Satovi su dostupni u svijetlozlatnom okviru na bijelom keramičkom remenu i srebrnom okviru na bijelom kožnom remenu i mogu napraviti šarmantnu razliku u svakoj prilici. 

Kako bi ga još bolje uskladila sa svojim outfitom, Huawei Watch GT 3 Pro nudi niz jedinstvenih lica sata uz ekskluzivnu temu "Dan i noć" koja se mijenja s izlaskom sunca i fazama mjeseca. Sat također podržava prikaz vremena s isključenim zaslono, prilagođeni dizajn lica iz galerije tvog telefona i druge značajke. Osim originalnog dizajna, Huawei Watch GT 3 Pro može se pohvaliti pametnom tehnologijom s nizom korisnih funkcija za tebe i tvoje zdravlje - pametno praćenje otkucaja srca s upozorenjima u stvarnom vremenu, praćenje menstrualnog ciklusa, razine stresa uz umirujuće vježbe koje olakšavaju um te praćenje zdravih životnih navika, od spavanja preko ispijanja pitke vode pa sve do vježbanja - i još mnogo toga! Veliki plus je i to što s njim možeš u more - podržava uronjavanje do 30 metara, što ga čini savršenim suputnikom za sve tvoje podmorske avanture. 

5. Heklani kompleti

Vjerojatno si i sama primijetila kako su heklani odjevni komadi preplavili police trgovina. To je zato što ovaj trend slovi za sezonski must have, a posebno su traženi heklani kompleti koji se pretražuju 33 posto više u odnosu na prethodne mjesece.

6. Pletene torbe

Baš kao i heklani kompleti, dolaskom toplijih dana na vrh modnog trona popele su se i pletene torbe izrađene od konca, vune, slame, rafije, ratana i ostalih srodnih materijala. Ova je torba idealna za ljetne mjesece, bez obzira planiraš li s njom na plažu ili na piće u grad. Na policama trgovina mogu se pronaći pletene torbe raznih veličina i oblika, no još uvijek su najpopularnije klasični cekeri poput onih koje su nekad nosile naše bake.

7. Hoop naušnice

U prošlosti su se hoop ili, kako ih još nazivaju, ring naušnice često smatrale bezvremenskom klasikom, a sitnije izvedbe ovih naušnica uglavnom su bile popularne kod starijih žena. Prošle godine hoop naušnice su se vratile na modni tron, i to u svim varijacijama na temu, a ove sezone predstavljaju vrući trend koji rado nose žene svih dobnih skupina.

Posjeti Miss7.24sata.hr