7 modela ravnih cipela iz Reserveda koje ćemo nositi na posao svaki dan

Reserved
Vidi originalni članak
  • Dobra cipela može ležeran outfit pretvoriti u poslovni. Tako lako
  • Pa tako mnoge kolekcije "za ured" nude i prikladne cipele - balerinke, slingback, salonke, nijedne s visokom petom koja nas ubija
  • Sve su i trendy modeli, boje i uzorci (čitaj: bordo, leopard, zakovice). Naravno uz nezaobilaznu klasiku 

Vratili smo se na posao - i konačno se priviknuli na tu ideju. OK. Prestala je i kišurina pa se konačno možemo i ljepše odjenuti. OK. I možda je najudobnije, ali ne želimo baš svaki dan ići na posao u obožavanim tenisicama. Dobre cipele su, nećemo reći baš pola outfita, ali sigurno modni dodatak koji može promijeniti dojam odnosno napraviti razliku između toga jesmo li se "sredile" ili smo u ležernom modu.

A kad govorimo o cipelama za poslovne prilike (ili pojednostavljeno, za svakodnevni odlazak u ured) jesen nudi toliko mogućnosti. Mnogo high street brendova izbacilo je prije nekoliko tjedana svoje "office" kolekcije iz kojih se mogu složiti odlične kombinacije s odijelima, sakoima, poslovnim hlačama, slip suknjama, minimalističkim haljinama i, naravno, prikladnim cipelama.

Eh, mi smo se pozabavili ovom potonjom kategorijom, točnije cipelama koje nudi brend Reserved. Prvo su nam za oko zapeli doista fantastični modeli iz njihove poslovne kolekcije. Ima tu i balerinki, i slingback modela i salonki (nijedne s previsokom petom jer ipak idemo na posao), a ima i odličnih pari cipela koje su već na sniženju. Pa, izvoli!

Balerinke od mrežaste tkanine (25,99 eura)

Balerinke od brušene kože (25,99 eura)

Lakirane balerinke s remenčićima (45,99 eura)

Kožne balerinke s remenčićem (29,99 eura)

Salonke s kitten potpeticama (35,99 eura)

Cipele s kitten potpeticom i leopard uzorkom (59,99 eura)

Kožne balerinke (39,99 eura)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr