7 ključnih komada za proljeće i ljeto koje želiš što prije uloviti, a znamo i gdje po super popustu!

Shutterstock Ilustrativna fotografije žene u proljetnoj haljini
Vidi originalni članak
  • Poput mnogih naših čitateljica obožavamo kupovinu, a posebno nas razveseli kada željene modne komade pronađemo po akcijskim cijenama
  • Rado ćemo s tobom podijeliti informaciju kako te ovog vikenda 16. i 17. svibnja u Arena Centru očekuje 20% popusta na plaćanje Mastercard i Maestro karticama
  • Moći ćeš uživati u sigurnom i ugodnom šopingu i povoljnije uloviti ključne (pro)ljetne komade

Dobro je poznato kako smo mi u miss7 veliki zaljubljenici u modu, navjestitelji novih trendova i uspješni lovci na akcije. Ovoga puta svu svoju 'moć' smo usmjerili ka tome da po prihvatljivim cijenama pronađemo sedam ključnih modnih komada za proljeće i ljeto koje ćeš i sama željeli što prije uhvatiti!

Bacili smo se u potragu, a sjajna modna rješenja smo ubrzo pronašli u Arena Centru. Dodatno nas je obradovalo što su dio akcije VIKEND+, koja ti nudi da uživaš u ugodnom i sigurnom shoppingu uz 20% popusta na plaćanje Mastercard i Maestro karticama. Evo što smo za tebe izdvojili iz aktualne ponude:

1. Košulja-haljina

Miranda Priestly, glavna akterica romana i filma 'Vrag nosi Pradu' tvrdi kako nema niša revolucionarno u tome da u proljetnim mjesecima nosimo cvjetni uzorak. Možda nije revolucionarno, ali je svakako neodoljivo. Tako su i haljine koje odaju dojam cvjetnih livada naš apsolutni favorit. Za efektan stajling dovoljno ih je  kombinirati uz kratku traper jaknu, a uz njih će sjajno pristajati kako sportske tenisice, tako i elegantne sandale.

Primjeri: Desigual (prije 1.209,00 kuna, sada 967,20 kuna), Benetton (prije 779,00 kuna, sada 623,20 kuna), Replay (prije 1.200 kuna, sada 896,00 kuna), Benetton (prije 629,00 kuna, sada 503,20 kuna)

Ako se dvoumiš koji model odabrati, znaj kako nećeš pogriješiti ako odabereš košulja-haljinu. Riječ o komadu koji laska ženama bez obzira na njihovu dob, visinu ili konfekcijski broj. Uz to, ovaj modni predmet iznimno je efektan u svojoj modnoj jednostavnosti, čak i u slučaju da se odlučiš na jednobojni primjerak. Također, ova haljina zahvalna je za kombiniranje budući da joj svaki put možeš dati novo lice ovisno o odabiru modnih dodataka.

2. Ravne sandale

A što je bolje od spajanja dvaju udobnih modnih komada? U konkretnom slučaju, uz priloženu bež ili traper košulja-haljinu sjajno će pristajati ravne sandale. Trenutno su iznimno popularne one koje efektan dizajn spajaju s udobnošću, a birati možeš između sasvim ravnih modela te onih s povišenim potplatom. Završni rezultat - spoj koji je savršen prikaz sportske elegancije.

Primjeri: ICON. (UGG,1.050,00), ICON. (United Nude, 1.539,00 kuna), Replay (prije 980,00 kuna, sada 784,00 kuna), Aldo (prije 580,00 kuna, sada 464,00 kuna)

3. Sportska obuća

Kada smo se već dotakli sporta, nije naodmet napomenuti kako smo s dolaskom toplijih dana fizički sve aktivniji i skloniji uložiti u kvalitetnu sportsku opremu. U tom slučaju mnogim se damama na prvom mjestu nađu tenisice, a prilike poput ove idealne su da svoju kolekciju upotpuniš novim primjerkom sportske obuće.

Kupovanje istih možeš shvatiti i kao ulaganje jer njihovo nošenje nije vezano isključivo uz jedno godišnje doba. Također, njihova kupovina može ti predstavljati i poticaj da se što ranije odlučiš fizički aktivirati jer su i istraživanja pokazala da znatno više uživamo u vježbanju kada smatramo da dobro izgledamo u opremi koju koristimo za tu svrhu.

Primjeri: Nike (749,00 kuna), ExtraSports (adidas, prije 499,00 kuna, sada 399,20 kuna), Champion ( prije 379,00 kuna, sada 303,20 kuna)

4. Klasični T-shirt

Jedan od ključnih proljetnih komada koje ćemo rado nositi i u ljetnim mjesecima jest majica s kratkim rukavima. Budući da se u modi sve ciklički ponavlja, u žižu se polako vraćaju trendovi koji su modnom scenom žarili i palili ranih 2000-ih. Jedan od njih zasigurno su majice s istaknutim logom.

Ako si ipak ljubiteljica suptilnijih verzija, kao kompromisno rješenje se nameću sportske majice s nazivima poznatih brendova. Baš kao i kada su tenisice u pitanju, njih ne moraš nužno kombinirati uz sportske komade već će sjajno pristajati i uz jeans te krpene hlače različitih dužina. Jednu od istaknutih majica pridodaj uz klasične traperice mom kroja i upari s prethodno spomenutim ravnim sandalama ako želiš kreirati sjajan urbani stajling.

Primjeri: Champion (prije 149,00 kuna, sada 119,20 kuna), Nike (269,00 kuna), ExtraSports (adidas, prije 199,00 kuna, sada 159,20 kuna), The North Face (prije 219,00 kuna, sada 175,20 kuna)

5. Tajice

Sportska majica je postala višenamjenski modni komad, a ista je sudbina posljednjih sezona zadesila i tajice. Ruku na srce, pomama za njima vlada posljednjih nekoliko sezona, a čini se da im slava neće tako skoro izblijedjeti. Naime, one su od standardnog dijela sportske opreme prerasle u trendi modni komad koji je svoje mjesto pronašao čak i na crvenom tepihu.

Primjeri: Nike (389,00 kuna), ExtraSports (adidas, prije 269,00 kuna, sada 215,20 kuna), Champion (prije 229,00 kuna, sada 183,20 kuna)

Premda tajice nisu komad kojeg na prvu izjednačavamo s proljećem, svakako su hit odjevni predmet čiju kupnju po povoljnim cijenama ne valja preskočiti. Trendseterice znaju kako se spoj blejzer i tajica smatra dobitnom kombinacijom, a upravo bi nju mogla isprobati u narednim danima. Bez obzira nosiš li tajice s prorezom, sportske ili klasične u crnoj boji ovaj trend se lako može uklopiti u tvoj stil.


6. Gumene natikače

No, kreiranje efektne urbane (ili sportske) kombinacije ne mora nužno biti vezano uz spajanje modnih komada i tenisica. Posljednjih sezona svjedočimo nevjerojatnoj popularnosti gumenih natikača koje su otporne na vodu te pružaju ugodan osjećaj pri nošenju. Iznimka neće biti ni mjeseci pred nama pa je vrlo mudro nabaviti tražene primjerke po akcijskim cijenama.

Primjeri: The North Face (prije 269,00 kuna, sada 215,20 kuna), Sport Vision (Nike, prije 269,00 kuna, sada 215,20 kuna), ExtraSports (adidas, prije 199,00 kuna, sada 159,20 kuna)

7. Torba

Kaže se da torba glavu čuva, ali isto tako valja napomenuti da ona i začini svaki outfit. S dolaskom proljeća boje se vraćaju u naše ormare pa zasigurno nećeš pogriješiti ako svoju kolekciju upotpuniš jednim primjerkom razigranog i upečatljivog kolorita. I dok u zimskim mjesecima preferiramo zagasite, tamne modele pravo je vrijeme da si damo oduška. Život je doista prekratak da bi nosili dosadne torbe! Slažeš li se?

Primjeri: Aldo ( prije 490 kuna, sada 392,00 kuna), Desigual (prije 449 kuna, sada 359,20 kuna), Aldo ( prije 390,00 kuna, sada 312,00 kuna), Desigual (prije 590,00 kuna, sada 479,20 kuna)

VIKEND+

Sve navedene modne komade i dodatke možeš pronaći u Arena Centru, gdje te ovog vikenda očekuje i posebna akcija Vikend+. Naime, 16. i 17. svibnja moći ćeš uživati u ugodnom i sigurnom shoppingu uz 20% popusta na plaćanje Mastercard i Maestro karticama u odabranim trgovinama.

Očekuju te sjajne ponude zbog kojih neće ispaštati tvoj novčanik, a posjetiteljima je omogućen i #siguranshopping koji osigurava da kupovinu obaviš sigurno jer je Arena Centar nositelj certifikata Covid-19 Compliant pošto su uspostavljene sve nužne, ali i dodatne preventivne mjere i procedure vezane za zaštitu posjetitelja i zaposlenika od koronavirusa.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr