6 modnih trendova koje muškarci mrze na nama – a mi ipak jako volimo

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Naravno da muško i žensko viđenje stvari često nije isto, pa čak ni u modi
  • Neke odjevne trendove muškarci (uglavnom) mrze – a mi ih baš jako volimo! 
  • No, naša je ipak zadnja. Jer - mi to nosimo. Pa ako je nama lijepo...

Postoje fenomeni koje si ne možemo objasniti. Među takve neobjašnjive stvari spada i ovo: zašto muškarci baš vole stvari koje mi mrzimo – i obrnuto. Ali, mi si ne damo uništiti guštanje – naprotiv! Mi slavimo trendove koje muškarci mrze – i to s pravom! 

Jastučići za ramena 

S povratkom 80-ih vratili su se i jastučići za ramena, a najkasnije prošle jeseni smo se pitali pa kakav bi uopće bio karirani sako bez „muževne“ forme - širokih ramena? Točno – upola lijep! Muškarci to uglavnom promatraju drugačije. Uglavnom im nije fora ništa što njihovu gradu povezuje s rječju „muževno“. A upravo je igra s raznim oblicima i formama ono što neki outfit čini originalnim – ali i ženstvenim. Što ne znači da ćemo dečkima ukrasti njihovu muškost. 

Mom-jeans 

Taj model traperica nas je također pratio zadnjih godina. Međutim, muškarcima se baš ne sviđaju. Razlog: u njima imamo „smiješnu stražnjicu“. OK, moramo priznati da nam taj kroj učini stražnjicu malo „plosnatijom“ nego što doista jest. Međutim, učini nam trbuh manjim. Ne može se imati baš sve. 

Krznene čizme: Uggs itd. 

Svake zime u nekom trenutku izvadimo iz ormara naše krznene čizme. Logično – superpraktične su, udobne i prije svega tople. Kad nas partner vidi u njima, pomisli: „Moj Bože, izgledaju tako glomazno i nezgrapno!“ S jedne strane dečki su u pravu, ali u kombinaciji s uskim trapericama i cool oversize puloverom prava meka za oči. Ako se nas pita,

Oversize pulover 

Kad smo već spomenule ovesize pulover – niti taj komad odjeće ne spada među muške favorite. Pa, tko im je kriv! Nema gotovo ništa udobnije od nošenja XXL pulovera, a više nije rezerviran ni za subotu kod kuće. Ako nam to žele oduzeti, možemo samo reći - neće uspjeti! Dok god muškarci smiju nositi prevelike pulovere, smijemo i mi! 

MUŠKARCI OTKRIVAJU Muškarci otkrivaju kakvo rublje vole na nama - iznenadit ćeš se!

Balerinke 

Balerinke su također jako visoko na listi za odstrel muškog roda. Često čujemo kako nam u njima stopala izgledaju ravno, široko ili nezgrapno, noge manje privlačno nego u visokoj peti, a mi "patkasto". Pa, hvala lijepo! Dragi dečki, kad biste samo znali koliko su nam te cipele potrebne u trenucima kad na proslavama ne možemo više izdržati u visokim petama. Balerinke možemo staviti u gotovo svaku torbicu, a i u uredu su sjajna alternativa. Ako nam ne vjerujete, slobodno probajte cijeli dan hodati u cipelama s visokim petama. Mali savjet: pobesite puno flastera! 

Steznik 

Kad netko izgovori riječ „shapewear“ ili steznik, jedan muškarac negdje izgubi krila. Bez panike – to nije opasno! Niti ne grize! Prvenstveno nosimo steznike kako bi nam outfit bolje izgledao, a ne zato jer želimo nešto sakriti. Mi se ne bunimo kad muškarci nose gaće ispod kupaćih hlačica – premda nitko ne shvaća zašto. 

Posjeti Miss7.24sata.hr