6 modela jesenskih cipela koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • U moru različitih modela cipela, teško je pronaći one koje ćemo najlakše kombinirati uz svoje svakodnevne dnevne i večernje outfite
  • Izdvojili smo čak šest odličnih modela uz koje će ti ova modna jesen biti još uzbudljivija
  • Uz cipele sa stiletto potpeticama, sveprisutne gležnjače i visoke čizme, u tvom ormaru trebale bi se pronaći i barem jedne bijele tenisice i jedan ravni elegantni model

Osim promjene vremena, svaka nova sezona donosi promjene i u našim ormarima. Tako smo i ove jeseni lepršave ljetne komade premjestile na dno ormara i na vidjelo izbacile sav jesenski sadržaj svojih garderoba - i naravno, počele s upotpunjavanjem istih. Ako si i ti u procesu nadopune svoje stare jesenske kolekcije, predlažemo ti da prije kupovine zaviriš u naš popis cipela koje bi ove sezone trebala imati u svom ormaru. Imaš li sve ili ti nedostaje neki par?

Ravne gležnjače

Jedan od omiljenih komada hladnije sezone svakako su ravne gležnjače, glavni modni adut brojnih trendseterica koje ih vješto uklapaju u svoje stilske formule. Ovaj sveprisutni par obuće s godinama je zauzeo status neizostavne obuće za jesensku i zimsku sezonu i gotovo da nema žene koja ne posjeduje barem jedan model. O njihovoj popularnosti svjedoči i činjenica da je ponuda u dućanima iz godine u godinu sve šarolikija pa nam odabir samo jednog para nerijetko zadaje glavobolju. Ako si još uvijek u potrazi za svojim omiljenim ovosezonskim parom, zaviri u novu odličnu kolekciju CCC brenda i odaberi svoje favorite. 

Gore: CCC gležnjače Lasocki (499,00 kn); dolje: CCC gležnjače Lasocki (549,00 kn)

Gležnjače na petu

Gležnjače s potpeticom već dugi niz sezona spadaju u modne klasike jednostavne za kombiniranje i nosive od jutra do večeri. Osim klasičnih crnih modela koji će zaokružiti baš svaku kombinaciju, možeš posegnuti i za nešto drukčijim modelima ukrašenim zakovicama, remenčićima ili nekim drugim cool detaljima. Dostupnih modela je zaista mnogo, a na tebi je da pronađeš svoj omiljeni par i uklopiš ga u svoje najdraže odjevne kombinacije. 

Gore: CCC gležnjače DeeZee (229,00 kn); dolje: CCC gležnjače DeeZee (279,00 kn)

Visoke čizme

Dominacija visokih čizama ne jenjava pa će se i u narednim mjesecima zadržati na tronu "must have" komada za jesen i zimu. Osim što će obogatiti svaki tvoj styling i dati mu željenu dozu ženstvenosti, visoke čizme savršeno će se uklapati u različite lookove – od svakodnevnih ležernih do poslovnih i svečanih. 

Gore: CCC čizme Lasocki (799,00 kn); dolje: CCC čizme Gino Rossi (1099,00 kn)

Cipele sa stiletto potpeticama

Klasične crne, elegantne bež (kakve često bira vojvotkinja od Cambridgea) ili neke potpuno upečatljive, cipele sa stiletto potpeticama nikada ne izlaze iz mode. Neovisno o tome je li riječ o dizajnerskom modelu ili pristupačnijem paru, s ovim cipelama nećeš pogriješiti ako ih uvrstiš u svoje modne kombinacije. Gotovo sigurno možemo tvrditi da će svaku tvoju kombinaciju učiniti elegantnijom, a tvoje noge dužima i vitkijima. 

Gore: CCC cipele na petu DeeZee (199,00 kn); dolje: CCC cipele Gino Rossi (649,00 kn)

Bijele casual tenisice 

Bijele tenisice već su nekoliko godina apsolutni hit unutar svakog ormara i neizostavni komad prilikom odabira ležernih outfita. Svestrane i jednostavne, a istovremeno vrlo trendi i efektne, bijele tenisice postale su klasik koji se odlično uklapa u baš svačiji stil. Ono što nas posebno oduševljava je činjenica da je bijela boja najjednostavnija za kombiniranje s drugim bojama, uzorcima i teksturama pa ih možeš nositi uz najrazličitije stvari iz svog ormara. 

Gore: CCC tenisice Reebok (349,00 kn); dolje: CCC tenisice Reebok (429,00 kn)

Balerinke ili mokasinke

Znamo da ih neki muškarci ne vole vidjeti na ženama, ali moramo priznati da nam u životu trebaju barem jedne balerinke ili mokasinke koje odišu elegancijom, a istovremeno su udobne za nošenje. Naime, za razliku od cipela s potpeticama, balerinke i mokasinke vrše funkciju vrlo udobne i elegantne obuće u kojoj možemo juriti cijeli dan, a da nas pritom ne bole stopala. Ove jeseni kombiniraj ih uz svevremenske balonere, popularne blejzere ili trendi duge veste i uvijek ćeš izgledati odlično. 

Gore: CCC mokasinke Gino Rossi (599,00 kn); dolje: CCC balerinke Gino Rossi (599,00 kn)

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr