5 pristupačnih modnih dodataka koji svakom outfitu daju dozu luksuza

Instagram@charleskeithofficial
Vidi originalni članak
  • Kombiniranje modnih dodataka koji uvijek izgledaju chic trik je kojim se uvijek možemo poslužiti
  • Biserni nakit, elegantan remen ili dobar par sunčanih naočala modnu će kombinaciju učiniti boljom
  • Donosimo primjere asesoara kojim možemo poboljšati stil te gdje ih uloviti po odličnim cijenama

Jednostavne svakodnevne kombinacije u kojima najčešće nosimo traperice ili široke hlače, basic topove, bijele košulje te sakoe i kapute u zimskom razdoblju, najlakše je nadopuniti i učiniti luksuznijima pomoću chic modnih dodataka. Dobro odabrani modni dodaci i najjednostavniji outfit u trenu mogu podići na višu razinu, a najbolje je što smo ih pronašli po odličnim cijenama!

Moderan biserni nakit

Biseri su vrsta nakita uz koji svaki outfit izgleda luksuznije, a ove sezone viđamo pomake od klasičnih verzija bisernog nakita, s jedinstvenim oblicima te u kombinacijama s lancima i drugim materijalima. Naušnice, ogrlice i narukvice predivno će upotpuniti jednostavnije outfite, posebno one monokromatske.

Zaobljeni modeli torbica

Stylish torbica na ramenu odličan je i trendi dodatak koji basic modnu kombinaciju podiže u trenu, posebno ako ima detalj poput nabranog remena ili zanimljive teksture.

Chic remeni

Neovisno o tome biramo li više uske ili široke modele, remeni su svakako jedan od dodataka koji zaokružuje look. I najjednostavniju kombinaciju bijele majice i traperica učinit će dotjeranijom, posebno ako se odlučimo za remen s elegantnom kopčom. 

Sunčane naočale četvrtastih okvira

Sunčane naočale općenito, ne samo one četvrtastih okvira, svaki će outfit učiniti više cool, no četvrtasti okviri trenutno su vrlo popularni te su odličan svježi dodatak naših outfitima.

Svilene marame

Marame i šalove od mekih svilenih i satenskih materijala možemo nositi u vintage stilu, poput Audrey Hepburn ili ga svezati u chic čvor oko vrata za dašak francuskog stila. Marame i šalovi sa zanimljivim uzorcima posebno će biti upečatljivi.

Moda Ovih 5 modela torbi viđat ćemo posvuda u proljeće, koji je najljepši?
 

Posjeti Miss7.24sata.hr